Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на инж. Ина Димитрова от Строително оборудване 10.07.2019 г.

Днес ще ви срещнем с едно младо и вдъхновено момиче от екипа на Строително оборудване ЕООД, част от групата на Husqvarna. Герой в рубриката „Един работен ден на...“ е Ина Димитрова, инженер в отдел „Конструктивен“ в русенското предприятие, за която работата е повод за истинска гордост.

 

 

Здравейте, инж. Димитрова! Бихте ли се представили се пред читателите на Инженер.bg.

 

Казвам се Ина Димитрова и съм завършила Технически университет – Варна. Вече 6 години работя в Строително оборудване, в отдел „Конструктивен“, като машинен инженер.

 

Как започва Вашият работен ден?

 

Всяка сутрин ставам в 6 ч., за да мога в 8 да съм на работното си място. В офиса си правя огромна доза кафе.

 

Кои са основните задачи и дейности, които изпълнявате ежедневно?

 

През последната година дейностите ни са свързани с адаптиране към стратегията на новия ни собственик – Husqvarna. Лично аз се занимавам и с процеса по ребрандиране на самите машини, включително и с етикетирането им.

 

Защо харесвате работата си и длъжността, която заемате?

 

Задачата с ребрандирането на машините например, ми харесва, защото в крайна сметка първото, което клиентът ще види е точно това, което аз съм направила по машината.

 

Изобщо, няма как да не харесваш работата си, когато знаеш, че това, което си сътворил, ще стигне до другите и ще им помогне по някакъв начин.

 

Какво си казвате в края на работния ден?

 

Че утре мога да свърша повече работа.

 

Целия материал можете да прочетете в в Инженер.bg ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Строително оборудване ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • Румънската компания Romgaz планира 3.2 млрд. евро инвестиции

  Компанията Romgaz планира да инвестира 3.2 млрд. евро до 2025 г. Сумата ще бъде вложена както в офшорни проекти, така и за производство на природен газ на суша, включително сондажни работи, изграждане на кладенци и наземни технологични инсталации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6