Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на инж. Георгиев от ЛЕМ България 03.09.2019 г.

„Живот, Енергия, Движение” (Life Energy Motion) – това е основата, върху която се развива международният производител на преобразуватели за ток и напрежение LEM. Екипът ни се срещна с инж. Георги Георгиев от българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той в рубриката „Един работен ден на...“.

 

Здравейте! Бихте ли се представител за нашите читатели – как се казвате и каква длъжност заемате?

 

Казвам се Георги Георгиев и съм старши индустриален инженер в ЛЕМ България.

 

Как започва вашият работен ден?

 

Със сутрешно кафе и разговори с колегите, които винаги са забавни. Следва разбор на планувани и изпълнени задачи.

 

Кои са основните задачи и дейности, които изпълнявате ежедневно?

 

Отдел „Индустриален инженеринг“ събира в себе си основите на технологията на производството – процесен контрол, непрекъснати подобрения към процеса и производственото оборудване и оптимизиране на производствените разходи. Всяка от тези ключови дейности ни осигурява досег до интересни и разнообразни проекти, инструменти за анализи, внедряване на оптимизации за решаване на текущите и бъдещите проблеми.

 

Защо харесвате работата си и длъжността, която заемате?

 

Работата с професионалисти по предизвикателни казуси носи много лично удовлетворение за мен. Разнообразието на подходи и дейности води до личностно развитие, а освен това сплотява екипа.

 

Какви са трудностите и предизвикателствата в дейността Ви?

 

Ежедневието ни е доста динамично и всеки ден се сблъскваме с достатъчно интересни предизвикателни казуси. Процесът на оптимизация и корекция е непрестанен и често днешните трудности са утрешните добри практики.

 

Какво си казвате в края на работния ден?

 

На първо място – „Записах ли си задачите за утре и доволен ли съм от постигнатото за деня?“.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ЛЕМ България, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ЛЕМ България

Браншът In Brief

 • ABB ще придобие дял от китайската компания Chargedot

  ABB планира да придобие мажоритарен дял от водещия доставчик на оборудване за електромобили Chargedot, научи Борса.bg от АББ България. Освен AC и DC зарядни станции за електромобили, Chargedot предоставя и софтуерната платформа към станциите.

 • Соф Кънект представи концепцията си за развитие на Летище София

  Френско-германският консорциум Соф Кънект представи видео с концепцията си за развитие на Летище София, научи Борса.bg. Kомпанията беше наскоро избрана от Транспортното министерство за концесионер на летището за следващите 30 години.

 • Демокрация и цифровизация – тема на Freja Forum 2019 в Македония

  Между 8 и 10 ноември 2019 г. се проведе 13-ото издание на Freja Forum в гр. Скопие, Северна Македония, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Основна тема на събитието бе демокрацията и справедливото цифрово бъдеще.

 • Заводът на Schneider Electric със сертификат за Smart Factory

  Заводът на Schneider Electric в гр. Пловдив получи международен сертификат, с който официално става Smart Factory, съобщиха за Борса.bg от компанията. Така заводът на фирмата e първият с подобно отличие на територията на Източна Европа.

 • България и Сърбия предвиждат фонд за малки и средни предприятия

  Специален фонд ще подпомага дейността и развитието на малки и средни предприятия в граничните области на България и Сърбия през бъдещия програмен период 2021-2027 г. Дружествата ще могат да получават безвъзмездно финансиране.

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6