Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на инж. Георгиев от ЛЕМ България 03.09.2019 г.

„Живот, Енергия, Движение” (Life Energy Motion) – това е основата, върху която се развива международният производител на преобразуватели за ток и напрежение LEM. Екипът ни се срещна с инж. Георги Георгиев от българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той в рубриката „Един работен ден на...“.

 

Здравейте! Бихте ли се представител за нашите читатели – как се казвате и каква длъжност заемате?

 

Казвам се Георги Георгиев и съм старши индустриален инженер в ЛЕМ България.

 

Как започва вашият работен ден?

 

Със сутрешно кафе и разговори с колегите, които винаги са забавни. Следва разбор на планувани и изпълнени задачи.

 

Кои са основните задачи и дейности, които изпълнявате ежедневно?

 

Отдел „Индустриален инженеринг“ събира в себе си основите на технологията на производството – процесен контрол, непрекъснати подобрения към процеса и производственото оборудване и оптимизиране на производствените разходи. Всяка от тези ключови дейности ни осигурява досег до интересни и разнообразни проекти, инструменти за анализи, внедряване на оптимизации за решаване на текущите и бъдещите проблеми.

 

Защо харесвате работата си и длъжността, която заемате?

 

Работата с професионалисти по предизвикателни казуси носи много лично удовлетворение за мен. Разнообразието на подходи и дейности води до личностно развитие, а освен това сплотява екипа.

 

Какви са трудностите и предизвикателствата в дейността Ви?

 

Ежедневието ни е доста динамично и всеки ден се сблъскваме с достатъчно интересни предизвикателни казуси. Процесът на оптимизация и корекция е непрестанен и често днешните трудности са утрешните добри практики.

 

Какво си казвате в края на работния ден?

 

На първо място – „Записах ли си задачите за утре и доволен ли съм от постигнатото за деня?“.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ЛЕМ България, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ЛЕМ България

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6