Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на инж. Елисавет Стаму от ЛЕМ България 04.12.2019 г.

Как безупречното качество, което е водещ постулат в ЛЕМ Българиясе превръща в генерален мотиватор и дори в начин на мислене? Как добрият екип и лидерските позиции на компанията в световен мащаб задвижват и разгръщат потенциала на един млад специалист до все по-високи нива всеки ден в продължение на години? Как преминава работният ден на г-жа Елисавет Стаму, инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България, както и какво сподели тя пред екипа на Инженер.bg за рубриката „Един работен ден на...“, прочетете в следващите редове. 

 

Как е вашето име и каква длъжност заемате в компанията?

 

Моето име е Елисавет Стаму и съм инженер „Качество на доставчици“ в ЛЕМ България от почти 2 години. 

 

Какво е образованието Ви?

 

Висшето ми образование е в областта на машиностроенето.

 

Как започва вашият работен ден?

 

Първото нещо, което правя, е да приоритизирам задачите си. Сутрин, когато пристигна на работа, обикновено се заемам със задачите, които изискват най-много мислене, енергия, ресурс или са най-спешни. След това се опитвам да прекарам малко време с екипа и заедно да се съсредоточим върху настоящи въпроси, които изискват групово вземане на решение.

 

Кои са основните задачи и дейности, които изпълнявате ежедневно?

 

Задачите ми са разнообразни и включват следните дейности: одитиране и създаване на доклади за доставчици, срещи за решаване на потенциални и текущи проблеми, свързани с качество на суровините, валидиране на нови доставчици и компоненти и др.

 

Защо тези дейности са важни за фирмата?

 

Всички тези дейности са важни, защото осигуряват качеството на нашите продукти. И тук имам предвид не просто дали един продукт отговаря или надвишава даден стандарт или спецификация. 

 

Качеството е начин на мислене, което те кара да си не просто добър, а най-добрата версия на себе си. Ние сме световен пазарен лидер в нашата област и целта ни е да останем такъв – а според мен това е начинът.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК. 

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ЛЕМ България, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ЛЕМ България

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6