Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България 16.09.2020 г.

Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята професионална реализация като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България. Иван Терзиев вече уверено върви по своя път в инженерното поприще с ентусиазъм и устремен поглед към бъдещето. Повече за етапите на Инженерната академия, придобитите знания и умения и първите работни начинания на младия специалист, ще Ви разкажем в следващите редове...

 

Здравейте! Как се казвате и каква длъжност заемате?

 

Казвам се Иван Терзиев и съм младши производствен инженер в отдел „Глобален производствен инженеринг и оперативно подпомагане“ в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън.

 

Какво е образованието Ви?

 

В момента съм студент бакалавър по „Индустриално инженерство“ в Технически университет – София.

 

Кои са основните Ви работни задачи?

 

Дейностите ми са свързани с въвеждането на нови продукти в производство и тяхната поддръжка. Тези процеси включват създаването на всеки един аспект от дадена производствена линия – материален поток, оборудване, работни места, създаване на нужната документация и обучението на операторите.

 

Започнахте работа в компанията, след като завършихте първото издание на Инженерна академия на R&M България. Работите ли вече по някой проект?

 

Първата ми задача бе свързана с производството на модификация на продукт, създадена по спецификации на клиент. За мен проектът бе много ценен и базов като опит, илюстриращ огромните хоризонти за личностното ми развитие в компанията.

 

Как научихте за Инженерната академия на R&M?

 

За Академията разбрах от уебсайт с обяви за работа.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

  

Източник на снимковия материал: Райхле и Де-Масари България Пръдакшън

Браншът In Brief

 • Mineco Limited открива нова мина в Сърбия

  Британската компания Mineco Limited планира да открие нова мина за олово и цинк на територията на община Рашка, Сърбия, след като придобие сръбската минна компания Vavrina Resources Ltd., научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • MET Group придоби вятърна централа в България

  Базираната в Швейцария енергийна компания MET Group придоби 100% от дяловете вятърен парк с мощност от 42 MW, разположен в близост до гр. Каварна, Североизточна България, след като на 12 октомври 2020 г. подписа договор с италианското дружество Enel Green Power.

 • Екипът на АК Магнит участва в две спортни събития с кауза

  На 17 октомври трима служители на АК Магнит бяха сред участниците в състезанието за планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън. На 18 октомври 2020 г. деветима представители на компанията показаха своите умения в бягането на Postbank Business Run.

 • Браншовите организации от сектор „Строителство“ проведоха среща

  Работна среща между браншовите организации в сектор „Строителство“ се проведе в сградата на Съюза на архитектите в България. На събитието бе дискутирано и създаването на консултативен съвет на организациите от сектор „Строителство“.

 • GDELS ще си сътрудничи с български компании

  General Dynamics European Land Systems е направила предложение към българското Министерство на отбраната за техническо решение, използвано и от други съюзници в НАТО, както и е отправила предложение за индустриално сътрудничество.

 • Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите

  „Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите, който тази година се проведе под надслов „Ценности в действие“. В рамките на кампанията нашите колеги отново се обърнаха към организационните и личностни ценности“, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6