Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на инж. Анелия Костадинова от ЛЕМ България 29.10.2019 г.

Сред работните ангажименти на един ръководител R&D проекти в ЛЕМ България са вниманието към нуждите на клиента, проследяването на прогреса по проектите, както и силният интерес към нови начини за подобряване на системата на работа. Всичко това обаче, е само малка част от ежедневните задачи на Анелия Костадинова, която заема тази длъжност от почти 5 години. Ето какво още разказа тя за работата си пред екипа на Инженер.bg за рубриката „Един работен ден на...“

 

Здравейте, бихте ли се представили пред читателите на Инженер.bg.

 

Името ми е Анелия Костадинова и към момента съм ръководител R&D проекти в ЛЕМ България. 

 

От колко време работите в компанията?

 

Работя от тук вече почти 5 години и е толкова приятно, че дните минават просто неусетно.

 

Кои са основните задачи и дейности, които изпълнявате ежедневно?

 

Внимавам за нуждите на клиента и непрестанно общувам с колегите по зададените действия за изпълнение на даден проект. Освен това на ежедневна база кроя планове, създавам графици, проследявам прогреса по проекта и осъществените разходи. Силно се интересувам как да сме по-ефективни във всичко, което вършим по време на работния ден, и непрекъснато търся начини за подобряване на системата ни на работа.

 

Какви са отговорностите, които носите?

 

Моето виждане за отговорностите не се базира на длъжностната характеристика, а на поетия дълг към основните ми партньори. Имам отговорността клиентът да е доволен от качеството и характеристиките на продукта, който може да си закупи на завидна цена с бърза доставка. Смятам, че е важно да се стараем екипът да е щастлив с естеството на работа и успехите, които жъне, а компанията да е конкурентоспособна на пазара и да постига високи икономически показатели чрез реализирането на нови продукти.

  

Защо харесвате работата си и длъжността, която заемате?

 

Три са основните причини. Резултатно ориентиран човек съм, а в работата си оживяваме дадена идея в реален физически продукт с ясно дефинирани критерии и показатели за оценка. Сътрудничим си с колеги с различни интереси, гледна точка, чувства и подходи, което ме обогатява. Намираме решения на много загадки в проектите, което е вълнуващо и ме кара да се чувствам полезна и пълноценна.

 

Какво си казвате в края на работния ден?

 

Питам се кога мина това време?

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ЛЕМ България, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ЛЕМ България

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6