Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Препоръчай хардуерен инженер и вземи бонус от ITEAM Bulgaria 10.06.2019 г.

От години екипът на Инженер.БГ чрез своята Инженерна борса помага на специалистите у нас и на Балканите да открият мечтаното работно място, а за първи път имаме удоволствието да работим с компания, която използва един иновативен и в последно време все по-популярен метод за подбор – референцията от приятел.

 

 

„Истинският приятел познава твоите слабости, но акцентира върху силните ти страни“. Това е мотото на кампанията на ITEAM Bulgaria, търсеща най-добрите хардуерни инженери, които да се присъединят към екипа на доказана IT компания.

 

Сред приятелите ти има ли хардуерни инженери? ITEAM Bulgaria те предизвиква. Препоръчай ги до 30 юни и ако някой от тях се окаже подходящ за обявената работна позиция и бъде нает, ще вземеш бонус от 3 000 лв.! Звучи страхотно, нали? Тогава побързай, защото юни има само 30 дни!

 

Повече информация за кампанията можеш да откриеш ТУК!

 

Пълно описание на обявата за хардуерни инженери ще откриеш в Инженерна борса на Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • ABB ще придобие дял от китайската компания Chargedot

  ABB планира да придобие мажоритарен дял от водещия доставчик на оборудване за електромобили Chargedot, научи Борса.bg от АББ България. Освен AC и DC зарядни станции за електромобили, Chargedot предоставя и софтуерната платформа към станциите.

 • Соф Кънект представи концепцията си за развитие на Летище София

  Френско-германският консорциум Соф Кънект представи видео с концепцията си за развитие на Летище София, научи Борса.bg. Kомпанията беше наскоро избрана от Транспортното министерство за концесионер на летището за следващите 30 години.

 • Демокрация и цифровизация – тема на Freja Forum 2019 в Македония

  Между 8 и 10 ноември 2019 г. се проведе 13-ото издание на Freja Forum в гр. Скопие, Северна Македония, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Основна тема на събитието бе демокрацията и справедливото цифрово бъдеще.

 • Заводът на Schneider Electric със сертификат за Smart Factory

  Заводът на Schneider Electric в гр. Пловдив получи международен сертификат, с който официално става Smart Factory, съобщиха за Борса.bg от компанията. Така заводът на фирмата e първият с подобно отличие на територията на Източна Европа.

 • България и Сърбия предвиждат фонд за малки и средни предприятия

  Специален фонд ще подпомага дейността и развитието на малки и средни предприятия в граничните области на България и Сърбия през бъдещия програмен период 2021-2027 г. Дружествата ще могат да получават безвъзмездно финансиране.

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6