Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Препоръки от Тренквалдер България при подбор на персонал 10.05.2022 г.

Тренквалдер България е водеща HR агенция за подбор на персонал и аутсорсинг услуги в сферата на човешките ресурси. Българският отдел на австрийската компания Trenkwalder развива дейността си по подбор на кадри в най-различни области на бизнеса от 15 години, като за този период се е утвърдил като доверен партньор на българския пазар на труда и има капацитета да предостави ценни съвети на компаниите, търсещи нов персонал, които да съответстват на профила на желания кандидат. Тренквалдер България отправиха основни препоръки към компаниите, които набират персонал.

 

С оглед на своята висока експертиза в сферата на човешките ресурси, Тренквалдер България предоставя няколко ценни съвета за компаниите, които набират персонал, а сред тях са ясно определяне на естеството на работа, включване на служители от конкретния отдел в подбора на кадри, разширяване обхвата на търсене, изграждане на позитивен профил на фирмата в социалните мрежи и най-вече доверие в HR агенция.

 

Линк към целия материал към Инженер.bg - ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Тренквалдер България

Браншът In Brief

 • GlobalFoundries разширява инженерния си екип в България

  GlobalFoundries, водеща компания в производството на чипове, разширява екипа си в България. Към момента около 250 души, основно инженери, работят за компанията в страната, като през следващите 2 години се предвижда да достигнат 350.

 • АQ Grоuр ще открие ново предприятие в Перник

  Швeдcĸият пpoизвoдитeл нa индycтpиaлни ĸoмпoнeнти АQ Grоuр щe разшири своя бизнес с инвестиция от 5 млн. eвpo. Компанията ще закупи терен за предприятие в Перник, който е с площ от 22 000 m², научи Борса.bg. Предвижда се фaбpиĸaтa дa пpoизвeждa ĸopпycи.

 • Florence Healthcare получи инвестиции в размер на 27 млн. долара

  Американската компания Florence Healthcare с офис в Белград (Сърбия), която организира документацията за клинични изследвания, като по този начин позволява дигиталната им връзка с клиентите, си подсигури нови инвестиции в размер на 27 млн. щатски долара.

 • Liebherr открива ново предприятие в Тракия икономическа зона

  Днес, 01 юли 2022г., се състоя официалното откриване на новия, трети завод на Lіеbhеrr в България, научи Борса.bg. Той се намира в Тракия икономическа зона край Пловдив. Инвестицията е на стойност над 17 млн. евро, като в тази сума е включен и трансферът.

 • Photon Energy Group изгражда соларна централа в Румъния

  Компанията Photon Energy Group, специализирана в решенията за соларна енергия и чиста вода, стартира изграждането на фотоволтаична централа с капацитет 5.7 MWp в Румъния, с което ще разшири капацитета на соларното си портфолио в страната до 32 MWp.

 • KAM отваря най-големия логистичен център в Северна Македония

  На обща площ от 60 000 m2, веригата супермаркети KAM отвори най-големия логистичен център в Северна Македония. Обектът е построен по най-новите стандарти и се намира само на няколко километра от центъра на Скопие.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6