Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Как преминаха „Дни на кариерата“ през погледа на Инженер.БГ 22.10.2019 г.

За четиринадесета поредна година Технически университет – София даде среща на амбициозни студенти, мечтаещи за успешна реализация в света на техниката, с едни от най-изявените и утвърдени работодатели у нас. Традиционното изложение „Дни на кариерата“ се състоя в три поредни дни – 15-ти и 16-ти октомври в ТУ-София, а на 17-ти октомври във филиалите на университета в градовете Пловдив и Сливен. Инженер.БГ бе сред основните медийни партньори на събитието и традиционно се включи с изложбен щанд в София и Пловдив. Как мина изложението през погледа на екипа ни? Да видим...

 

 

В рамките на три дни възможности за професионална реализация представиха 142 работодатели от различни сектори на индустрията

 

В „Дни на кариерата“ се включиха утвърдени представители от различни бизнес сектори, сред които: АББ България, Айгер Инженеринг, Бер-Хелла Термоконтрол, Бюро за Развитие Техника, EVN България, Интегрейтид Микро-Електроникс България, КонтурГлобал Марица Изток 3, Костал България Аутомотив, Либхер-Хаусгерете Марица, Либхер Транспортейшън Системс, Луфтханза Техник София, Мелексис България, Метал Технолоджи Груп, ММ Механикс Груп, Монтюпе, Мултивак България Продакшън, РАИС, Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, Стомана Индъстри, Строително оборудване, Фесто Производство и ЧЕЗ България.

 

Възможности за реализация в съвременни технологични направления представиха още и Алианц България, Биовет, Киттнер Анлаген унд Машиненбау, КЦМ 2000 Груп, Риск Инженеринг, Сенсата Технолоджис България, Ситигаз, София Мед, Allterco, Arexim, Centillion Electronics, ETEM Gestamp, Hanon Systems, Pentax Medical, Schiessl Bulgaria Production, Schneider Electric, Teklas, Telepoint, Wienerberger, Zobele Group и др.

 

Целия материал можете за прочетете в Инженер.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Сентилион с подкрепа към екипа си и благотворителни каузи

  „Завършихме 2020 г. с ясното съзнание, че Сентилион беше там, където имаха нужда от нас, и че внесохме радост в живота на хората, които работят в компанията, техните семейства и нуждаещите се от помощ деца и възрастни в България“, споделиха от компанията.

 • Чайкафарма планира изграждането на нов завод

  Чайкафарма очаква одобрение за отпускането на заем в размер на 14 млн. евро за финансиране изграждането на нов завод в близост до София. Новият завод ще позволи на Чайкафарма да увеличи производството си до 950 млн. лекарствени таблетки годишно.

 • Алкомет с инвестиция в модернизирана линия за прахово боядисване

  Алкомет инвестира 1 400 000 лв. в модернизирана линия с най-новата технология за прахово боядисване, съобщи Българска стопанска камара. С това капацитетът на линията е увеличен три пъти в сравнение с периода преди нейната модернизация.

 • Строят скоростната магистрала Градско-Прилеп в Северна Македония

  С началото на предстоящия строителен сезон ще стартира с усилено темпо изграждането на новата скоростна магистрала Градско-Прилеп в Северна Македония. Магистралата е разположена на клон D от Паневропейския транспортен коридор 10.

 • Oradea Tech Hub с програма за подкрепа на румънски стартъпи

  В края на 2020 г. румънският център за технологични стартъпи Oradea Tech Hub постави началото на преакселераторската си програма Make IT in Oradea. Пилотната инициатива от програмата на центъра е стартиращият инкубатор Bright Labs.

 • Multivac е един от „50-те лидера за устойчивост и климат“

  Multivac е единственият доставчик на решения за опаковане, който попадна сред „50-те лидера за устойчивост и климат“ (50 Sustainability & Climate Leaders). Проектът 50 Sustainability & Climate Leaders е иницииран от Bloomberg и Организацията на обединените нации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6