Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

С празнична церемония Manpower България откри новия си офис 14.07.2022 г.

В края на месец юни т.г. Manpower България организира празнична церемония по случай откриването на новия си офис в гр. София, научи Борса.bg. Събитието се състоя в Бизнес център GORA(Green Office and Residential Area), където е и новооткритият им офис. Вечерта официално откри Георги Костадинов, финансов директор на Manpower България и заместник-регионален финансов директор за Югоизточна Европа, и Иван Шербанов, оперативен директор на Manpower Югоизточна Европа. Събитието продължи и с живо включване от Босна и Херцеговина на регионалния маркетинг директор на компанията – Харис Кадениц.

 

 

За приповдигнатото настроение на гостите се погрижи водещият Ники Кънчев, който организира играта „Надиграй Кънчев“ със специални награди за едно прекрасно лято.


Гостите имаха възможност да посетят и основния офис на компанията, който се намира на 6-ия етаж на сградата, както и партерния хъб за обучения и интервюта.


Вечерта продължи с живо изпълнение от саксофонист и приятни разговори в компанията на представители на основните партньори на Manpower в България. А всички присъстващи си тръгнаха и със специални подаръци от страна на организаторите.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в МенпауърГруп България, както и подробности за услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Manpower България

Браншът In Brief

 • ЦЕРБ извърши ремонтни дейности на най-голямата гръцка ВЕЦ

  Централната енергоремонтна база (ЦЕРБ) извърши основен ремонт на най-голямата ВЕЦ в Гърция – Кремаста, съобщиха за Борса.bg от ЦЕРБ. Възложител на поръчката е националната електрическа компания Public Power Corporation, която разполага с 99.7% пазарен дял.

 • БАВ ще проведе курс за автоматизация на ВиК системите

  Центърът за професионално обучение към Българската асоциация по водите (БАВ) организира специализиран курс за автоматизация на ВиК системи, съобщиха за Борса.bg от асоциацията. Курсът ще се проведе от 19 до 21 септември 2022 г.

 • Nidec реализира мащабни инвестиции в България и Сърбия

  Една от най-големите компании в автомобилния сектор в Япония, производителят на електрически двигатели и компоненти Nidec, ще открие развоен център в София, в който до края на 2022 г. ще бъдат наети 100 инженери, научи Борса.bg от Balkanengineer.com.

 • Сърбия си поставя за цел намаляване на емисиите с 40.3% до 2030

  Сърбия представи предварителните си цели за Интегрирания национален енергиен и климатичен план, който разработва. Правителството си поставя за цел да постигне 100 пъти повече слънчева енергия и 10 пъти повече капацитет във вятърните паркове.

 • Schneider Electric обяви резултатите от плана си за устойчивост

  Индексът на Schneider Electric за устойчиво въздействие (SSI) отбеляза стойност 4.17 точки от максимални 10, съобщиха за Борса.bg от Шнайдер Електрик България. Индексът измерва ефективността при екологичното, социално и корпоративно управление (ESG).

 • Макпетрол представи силни финансови резултати в началото на т.г

  За периода януари-юни 2022 г. Макпетрол АД (Скопие, Северна Македония) е постигнала общ приход в размер на 16.33 млрд. денара, което е с 7.43 млрд. денара повече от миналогодишната стойност, научи Борса.bg от Balkanengineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6