Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Един работен ден на Полина Христова от Top Skills Recruiment 16.02.2021 г.

Какво е необходимо, за да бъде процесът по подбор на кадри възможно най-ефективен? Ние, от Инженер.bg, можем дадем отговор – нужен е умел медиатор между работодателите и кандидатите. Тази амбициозна, но интригуваща професионална роля успешно изпълнява Полина Христова като специалист по подбор на персонала в утвърдената HR агенция Top Skills Recruitment. Приветстваме я като гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ и с интерес се потапяме в работното ежедневие на HR специалиста.

 

Как се казвате и каква длъжност заемате?

 

Казвам се Полина Христова и съм специалист по подбор на персонала в една от най-бързо развиващите се HR агенции в България – Top Skills Recruitment.

 

От колко време работите в компанията?

 

Част съм от екипа на Top Skills Recruitment вече три години.

 

Какво е образованието Ви?

 

Завършила съм бакалавърска степен по „Международни отношения“.

 

Как започва вашият работен ден?

 

Работният ми ден започва с чаша силно кафе и изготвяне на списък със задачите за деня.

 

Кои са основните задачи и дейности, които изпълнявате ежедневно?

 

Всеки ден ми се налага да комуникирам с различни хора, като целта ми е да им помогна да намерят най-подходящата за тях позиция. Паралелно с това, поддържам кореспонденция и с нашите клиенти. Ежедневно съм свързващото звено между тях и бъдещите им служители.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Полина Христова – личен архив

Браншът In Brief

 • Български архитект получи престижно отличие в САЩ

  Българският архитект Teoдopa Beлĸoвa е част от екипа, който се класира на трето място в международния архитектурен конкурс Burnham. Арх. Велкова yчacтвa в тазгодишното издание, озаглавено Вurnhаm 20/20, зaeднo c Kpиcтиaнa Бypги, Шaни Aлбaлaĸ и Mapтa Kpaйли, c ĸoитo yчaт зaeднo в UСLА, САЩ.

 • Северна Македония изгражда магистрални газопроводи

  Тази година ще бъде завършено изграждането на магистралните газопроводи от гр. Скопие до гр. Гостивар и от гр. Неготино до гр. Битоля в Северна Македония. Освен това предстоят нови проекти за взаимно свързване с Гърция, Косово и Сърбия.

 • Bosch инвестира в климатична неутралност и електромобилност

  През пролетта на 2020 г. Bosch постигна климатична неутралност на своите 400 локации в целия свят. През 2021 г. компанията ще вложи 700 млн. евро за разработване на решения за електрическата мобилност, включително горивни клетки.

 • Планира се замяната на въглищата в ТЕЦ-овете у нас

  Постепенното спиране на използването на въглища за производство на електроенергия и пoeтaпнa зaмянa нa гopивнaтa бaзa в ТЕЦ-овете във въглищни peгиoни нa cтpaнaтa чpeз изпoлзвaнeтo нa aлтepнaтивни eĸoлoгocъoбpaзни eнepгoнocитeли.

 • Дунавската водна програма организира серия от уебинари

  Уебинарите са на актуални теми, свързани с водния сектор в Дунавския регион. Следващото събитие ще бъде насочено към Директива 91/271/ЕИО от 21 май 1991 година за пречистването на градските отпадъчни води и ще се проведе на 18 март 2021 г.

 • Сърбия обяви търг за доставка на електрически влакове

  Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия обяви търг за поръчка на три електрически влака, които ще се движат по маршрута Белград – Нови Сад – Суботица, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6