Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Петър Пекалиев поема управленчески пост в Кауфланд България 17.01.2023 г.

Начело на отдел „Централно управление на недвижимостите“ в Кауфланд България застава г-н Петър Пекалиев, научи Борса.bg. Задачите на г-н Пекалиев ще са насочени към развитието на „One Stop Shopping“ концепцията на веригата, която постепенно трансформира магазините в търговски центрове.

 

 

През последните 10 години г-н Петър Пекалиев е част от компанията, като е заемал различни позиции. А професионалният му път преминава и през други мениджърски постове в управлението на ключови клиенти.

Пекалиев реализира множество значими проекти за Кауфланд България, свързани с развитието и налагането на One Stop Shopping концепцията. Сред мащабните му задачи е модернизацията на хипермаркета във Варна, кв. „Трошево“, където се изгражда първата вътрешна вертикална детска площадка, обособява се модерна зона за хранене и се реализира разнообразен микс от наематели.

 

В портфолиото му от инициативи е включено и развитието на „Shop in Shop“ концепцията във веригата с изграждането на устойчиви партньорски взаимоотношения. Последният му голям проект е концепцията на зоната с наематели в „зеления“ хипермаркет от веригата в кв. „Горубляне“ в София.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Кауфланд България ЕООД енд Ко КД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Кауфланд България

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6