Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Отличиха HR стратегията на R&M България Производство 15.02.2021 г.

На онлайн церемония, която се прове на 12 февруари 2021 г., производствената компания Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M България Производство) бе удостоена с приза „HR стратегия на годината“ в конкурса Employer Branding Awards 2021 на B2B Media, съобщиха за Борса.bg от дружеството. Годишните награди са с фокус върху постиженията на личности и компании в областта на изграждането и утвърждаването на работодателската марка.

 

 

Приоритет в стратегията на R&M България Производство е запазването на живота, здравето и безопасността, удовлетвореността и мотивацията на екипа, както и постоянна комуникация и обратна връзка от служителите. Наред с това отделът за „Човешки ресурси“ продължава успешно процеса на професионално развитие и мотивация на хората и откриване и насърчаване на млади таланти.

 

„Щастливи сме с това ново признание за нашите усилия, тъй като в последните години обществото следи критично и под лупа работодателските политики, а това е за добро! В основата на успеха на R&M България Производство е работата в екип, сътрудничеството, уважението, добрата комуникация и споделянето на различни гледни точки“, сподели г-жа Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси“ на компанията. „Мотивираме екипа си и като насърчаваме колегите с дългогодишен опит да предават знанията и уменията си на новите таланти. В тази връзка и през необичайната 2020 г. продължихме образователната си инициатива „Инженерна академия“. Тя осигурява платен стаж за студенти от инженерни специалности. През 2020 г. дипломирахме първите студенти, преминали успешно през програмата. Заслужено те станаха и част от нашия екип и вече работят в R&M България Производство, каза в заключение тя.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: R&M България Производство

Браншът In Brief

 • Български архитект получи престижно отличие в САЩ

  Българският архитект Teoдopa Beлĸoвa е част от екипа, който се класира на трето място в международния архитектурен конкурс Burnham. Арх. Велкова yчacтвa в тазгодишното издание, озаглавено Вurnhаm 20/20, зaeднo c Kpиcтиaнa Бypги, Шaни Aлбaлaĸ и Mapтa Kpaйли, c ĸoитo yчaт зaeднo в UСLА, САЩ.

 • Северна Македония изгражда магистрални газопроводи

  Тази година ще бъде завършено изграждането на магистралните газопроводи от гр. Скопие до гр. Гостивар и от гр. Неготино до гр. Битоля в Северна Македония. Освен това предстоят нови проекти за взаимно свързване с Гърция, Косово и Сърбия.

 • Bosch инвестира в климатична неутралност и електромобилност

  През пролетта на 2020 г. Bosch постигна климатична неутралност на своите 400 локации в целия свят. През 2021 г. компанията ще вложи 700 млн. евро за разработване на решения за електрическата мобилност, включително горивни клетки.

 • Планира се замяната на въглищата в ТЕЦ-овете у нас

  Постепенното спиране на използването на въглища за производство на електроенергия и пoeтaпнa зaмянa нa гopивнaтa бaзa в ТЕЦ-овете във въглищни peгиoни нa cтpaнaтa чpeз изпoлзвaнeтo нa aлтepнaтивни eĸoлoгocъoбpaзни eнepгoнocитeли.

 • Дунавската водна програма организира серия от уебинари

  Уебинарите са на актуални теми, свързани с водния сектор в Дунавския регион. Следващото събитие ще бъде насочено към Директива 91/271/ЕИО от 21 май 1991 година за пречистването на градските отпадъчни води и ще се проведе на 18 март 2021 г.

 • Сърбия обяви търг за доставка на електрически влакове

  Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия обяви търг за поръчка на три електрически влака, които ще се движат по маршрута Белград – Нови Сад – Суботица, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6