Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Оптимизирайте HR процесите в компанията с ТехноЛогика 11.10.2019 г.

Нуждаете се от единна интегрирана система, която да ви помогне да управлявате най-ценния ресурс – човешкия капитал? Една от водещите български софтуерни фирми ТехноЛогика има решение за вас. Компанията представи нов български софтуер, който автоматизира HR процесите в малките и средни предприятия, научи Борса.bg от дружеството.

 

 

Иновативното облачно решение на ТехноЛогика – HeRMeS eXpress е съобразено с българското законодателство и дава възможност за реализация на политиките за управление на човешките ресурси в ежедневната работа на HR специалистите и преките ръководители. Системата включва модули за администриране на служителите, управление на отсъствия, обучения, оценка на представянето на служителите, гъвкаво работно време, работа извън офиса и планиране и отчитане на задачи.

 

Автоматизирането на процесите помага за постигане на прозрачност, справедливост, доверие и проследимост, а също така спестява труд и време на специалистите по Човешки ресурси, което те могат да използват за стратегически решения, комуникация със служителите и творчески дейности.

 

Повече за HeRMeS eXpress можете да научите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: ТехноЛогика

Браншът In Brief

 • Подобряване в бизнес климата през юни отчита НСИ

  През юни т.г. общият показател на бизнес климата е нараснал с 11.4 пункта спрямо май т.г. Това се дължи на по-благоприятния бизнес климат във всички наблюдавани сектори – промишленост, строителство, търговия на дребно и услуги.

 • Zijin Mining с инвестиция от 1.26 млрд. долара в Сърбия

  Сръбската компания Zijin Bor Copper, част от китайската минна група Zijin Mining, ще инвестира 1.26 млрд. долара за ремонтни дейности и подобрения в безопасността и опазване на околната среда в минния комплекс в гр. Бор, Сърбия.

 • „Македонски железници – Инфраструктура“ получи 2.2 млн. евро

  През юни т.г. Министерството на транспорта и съобщенията на страната е предоставило над 2.2 млн. евро на Общественото предприятие „Македонски железници – Инфраструктура“. Средствата са заем от Европейската банка за възстановяване и развитие.

 • Румъния изгражда модерна болница в Букурещ

  До края на юли 2020 г. се приемат оферти за изграждането на болница „Saint Vasile cel Mare“ в Букурещкия квартал „Район 1“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. От районното кметство съобщиха, че над 30 международни компании са поискали разяснения по процедурата.

 • Изграждат 4 завода в Тракия икономическа зона

  Предстои да бъдат изградени 4 нови завода в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщава Money.bg, позовавайки се на изпълнителния директор на ТИЗ инж. Πлaмeн Πaнчeв, цитиран от „24 чaca“. За построяването им ще бъдат вложени близо 30-40 млн. евро.

 • София е сред топ 20 на най-технологичните градове в Европа

  София попадна в класацията за най-технологични градове в Европа – Tech Cities of the Future 2020/21, съставена от изданието fDi Intelligence и специализираната технологична медия The Next Web, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6