Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

„Обядвай с шефа на...“ и научи предизвикателствата в работата му 26.08.2019 г.

Искаш ли да се срещнеш лично с един от най-важните хора в компанията, в която мечтаеш да се развиваш? Да споделиш един час с него, в който да му зададеш вълнуващи въпроси и да получиш безценен опит? ToTheTop Agency ти дава този шанс, а от теб се иска единствено да си студент и да бъдеш креативен, научи Борса.bg от организаторите.

 

 

В рамките на инициативата ще имаш шанса да обядваш с шефа на Данфосс България, Луфтханза Техник София, Пайп Систем, Силвър Стар, Нестле България, Данон Сердика, Aurubis Group, Chaos Group, Goodyear Tire & Rubber Company, Hewlett Packard Enterprise и др. Избери сам!

 

Желаещите да се включат в кампанията трябва да изберат една компания- участник, след което да отговорят на три кратки въпроса до 30 септември т. г. Победителят ще бъде поканен на обяд. Всеки студент може да участва за неограничен брой компании с уникални отговори.

 

Повече за кампанията можеш да научиш ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Браншът In Brief

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • Румънската компания Romgaz планира 3.2 млрд. евро инвестиции

  Компанията Romgaz планира да инвестира 3.2 млрд. евро до 2025 г. Сумата ще бъде вложена както в офшорни проекти, така и за производство на природен газ на суша, включително сондажни работи, изграждане на кладенци и наземни технологични инсталации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6