Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

„Обядвай с шефа на...“ и научи предизвикателствата в работата му 26.08.2019 г.

Искаш ли да се срещнеш лично с един от най-важните хора в компанията, в която мечтаеш да се развиваш? Да споделиш един час с него, в който да му зададеш вълнуващи въпроси и да получиш безценен опит? ToTheTop Agency ти дава този шанс, а от теб се иска единствено да си студент и да бъдеш креативен, научи Борса.bg от организаторите.

 

 

В рамките на инициативата ще имаш шанса да обядваш с шефа на Данфосс България, Луфтханза Техник София, Пайп Систем, Силвър Стар, Нестле България, Данон Сердика, Aurubis Group, Chaos Group, Goodyear Tire & Rubber Company, Hewlett Packard Enterprise и др. Избери сам!

 

Желаещите да се включат в кампанията трябва да изберат една компания- участник, след което да отговорят на три кратки въпроса до 30 септември т. г. Победителят ще бъде поканен на обяд. Всеки студент може да участва за неограничен брой компании с уникални отговори.

 

Повече за кампанията можеш да научиш ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Браншът In Brief

 • Финансиране от ОПОС за ПИП ще получат шест ВиК дружества

  Министерството на околната среда и водите и Министерството на регионалното развитие и благоустройството сключиха договор за подпомагане регионалното инвестиционно планиране в отрасъл ВиК на стойност 22.8 млн. лева по ОПОС.

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6