Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

„Обядвай с шефа на...“ и научи предизвикателствата в работата му 26.08.2019 г.

Искаш ли да се срещнеш лично с един от най-важните хора в компанията, в която мечтаеш да се развиваш? Да споделиш един час с него, в който да му зададеш вълнуващи въпроси и да получиш безценен опит? ToTheTop Agency ти дава този шанс, а от теб се иска единствено да си студент и да бъдеш креативен, научи Борса.bg от организаторите.

 

 

В рамките на инициативата ще имаш шанса да обядваш с шефа на Данфосс България, Луфтханза Техник София, Пайп Систем, Силвър Стар, Нестле България, Данон Сердика, Aurubis Group, Chaos Group, Goodyear Tire & Rubber Company, Hewlett Packard Enterprise и др. Избери сам!

 

Желаещите да се включат в кампанията трябва да изберат една компания- участник, след което да отговорят на три кратки въпроса до 30 септември т. г. Победителят ще бъде поканен на обяд. Всеки студент може да участва за неограничен брой компании с уникални отговори.

 

Повече за кампанията можеш да научиш ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6