Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Какво ново предстои да видим на Career Show 2020 21.09.2020 г.

Career Show 2020 предстои на 24 ноември в зала Арена Армеец в столицата и на 25 ноември онлайн. „Освен над 100 български работодатели, търсещи активно нови попълнения за техните екипи, на Career Show 2020 сме Ви подготвили и страхотна програма с ТОП лектори.“, споделиха за Борса.bg организаторите. Какво още да очакваме на Career Show 2020? Да видим…

 

 

Тази година всички лекции са обединени в четири основни теми – Grow, Life, Tech и Explore.

 

Последните седмици екипът на Career Show работи изцяло върху безопасното и спокойно провеждане на събитието на 24 ноември. Съгласувано с Арена Армеец, разпределението на залата е преработено така, че да се осигури едно приятно и спокойно преживяване за всички участници. Осигурени са по-широки коридори в залата, по-малко на брой, но по-големи на площ „open space" сцени, както и 1.5 м. разстояниемежду щандовете на изложителите.

 

Все още не сте се регистрирали? Включете се сега ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

 • Mineco Limited открива нова мина в Сърбия

  Британската компания Mineco Limited планира да открие нова мина за олово и цинк на територията на община Рашка, Сърбия, след като придобие сръбската минна компания Vavrina Resources Ltd., научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • MET Group придоби вятърна централа в България

  Базираната в Швейцария енергийна компания MET Group придоби 100% от дяловете вятърен парк с мощност от 42 MW, разположен в близост до гр. Каварна, Североизточна България, след като на 12 октомври 2020 г. подписа договор с италианското дружество Enel Green Power.

 • Екипът на АК Магнит участва в две спортни събития с кауза

  На 17 октомври трима служители на АК Магнит бяха сред участниците в състезанието за планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън. На 18 октомври 2020 г. деветима представители на компанията показаха своите умения в бягането на Postbank Business Run.

 • Браншовите организации от сектор „Строителство“ проведоха среща

  Работна среща между браншовите организации в сектор „Строителство“ се проведе в сградата на Съюза на архитектите в България. На събитието бе дискутирано и създаването на консултативен съвет на организациите от сектор „Строителство“.

 • GDELS ще си сътрудничи с български компании

  General Dynamics European Land Systems е направила предложение към българското Министерство на отбраната за техническо решение, използвано и от други съюзници в НАТО, както и е отправила предложение за индустриално сътрудничество.

 • Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите

  „Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите, който тази година се проведе под надслов „Ценности в действие“. В рамките на кампанията нашите колеги отново се обърнаха към организационните и личностни ценности“, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6