Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Невена Милева от Мултивак България Продакшън за успешния HR 01.09.2022 г.

Невена Милева, мениджър „Човешки ресурси“ в „Мултивак България Продакшън“ ЕООД, гостува в рубриката на Инженер.bg „Аз, HR специалистът“

 

Във взаимоотношенията работодател-служител успешният HR специалист следва да балансира и да намира начин за поднасяне и на добрите новини, и на негативните. Така смята г-жа Невена Милева от Мултивак България ПродакшънЕООД, научи Борса.bg от Инженер.bg. Г-жа Милева е мениджър „Човешки ресурси“ във фирмата, която е дъщерно дружество на световния лидер Multivac, специализиран в производството на вакуум опаковъчни решения, етикетиращи машини, системи за контрол и инспекция, както и на роботизирани опаковъчни линии. Изделията на компанията намират широко приложение в областта на хранително-вкусовата индустрия, медицината и биомедицината, както и в широко разнообразие от промишлени отрасли.

 

 

Интервюто с г-жа Милева е част от инициативата на Инженер.bg „Аз, HR специалистът“, в рамките на която екипът ни среща своите читатели с хората, които отварят вратите на инженерите и техническите специалисти в една компания – експертите по човешки ресурси.

 

Г-жа Милева споделя на какво е почитател в свободното си време, какво я кара да се усмихва често, както и други подробности за себе си и своята отговорна работа.

 

Целия материал вижте в Инженер.bg от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: личен архив, Мултивак България ПродакшънЕООД

Браншът In Brief

 • Френската компания Akwel ще стартира производство в България

  Френският производител на автомобилни компоненти Akwel планира да открие завод в Плевен, България, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Компанията възнамерява да прехвърли част от своите мощности от съществуващия си завод в Турция към България.

 • Конкурсът на БАСФ за иноватори приема кандидати до 30 септември

  Срокът за подаване на кандидатури за конкурса „БАСФ Иновейшън Хъб 2022“ на химическата компания БАСФ ще продължи до полунощ на 30 септември, научи Борса.bg от БТА. Конкурсът предоставя финансова подкрепа за развитието на най-добрите иноватори и стартъпи.

 • Shwarz разширява веригата хипермаркети Kaufland в Румъния

  Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) отпусна заем в размер на 100 млн. евро на германската група Schwarz, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Средствата ще се използват за разширението на търговската верига Kaufland в Румъния и Молдова.

 • Нов център за информационни технологии в София от Amadeus Sofia

  „Амадеус София Лабс“ отваря център за информационни технологии в гр. София, за което получи сертификат клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите, научи Борса.bg от Economy.bg. Размерът на инвестицията е за близо половин милион лева.

 • ГБИТК организира конференция на тема „Кръгова икономика“

  На 29 септември 2022 г. Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Advantage Austria София организират конференция на тема „Кръгова икономика“, научи Борса.bg от ГБИТК. На събитието ще се представят публични политики и програми.

 • България ще доставя електроенергия на Северна Македония

  След сделка между премиерите на България и Северна Македония, Гълъб Донев и Димитър Ковачевски, България ще достави 200 MWh електроенергия на Северна Македония, за да помогне на страната да смекчи последиците от енергийната криза, научи Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6