Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Намерете оптималния кандидат за вашата компания в Борса.bg 26.04.2018 г.

Набирането и подборът на персонал е важен и отговорен процес, от който зависи бъдещото развитие, разрастване и усъвършенстване на компанията ви, както и нейното ефективно функциониране като система.

 

 

Търсенето на подходящ кандидат за избрана от вас вакантна длъжност ви се струва трудна задача? Инженерна борса в Борса.bg ви предоставя възможността бързо и лесно да откриете точните специалисти!

 

Приложението Инженерна борса в Борса.bg, секция Търси работа, съдържа автобиографиите на потенциалните за вас служители. Тук може да намерите информация за всеки, регистрирал се, незает кадър и характеристиките на личния му профил, имате достъп до контактната му информация и можете директно да се свържете с кандидата. Непрестнната ни активност на всички значими технически изложения в бранша ни дава възможност да сме винаги актуални и в пряк контакт с нови инженерни таланти. Открийте креативния "новак" в сферата или идеалния опитен специалист!

 

Не губете време! Вземете нещата в свои ръце и успехът ще ви очаква в Инженерна борса на Борса.bg!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Тече проект за чисти технологии за близо 24 млн. лв.

  От 30 март 2018 г. тече изпълнението на проект „Чисти технологии за устойчива околна среда“, чиято обща стойност е близо 24 млн. лв., съобщиха за Борса.bg Университета по архитектура, строителство и геодезия. Очаква се дейностите да приключат до края на 2023 г.

 • Български компании успешно развиват дейност в Узбекистан

  Узбекистан активно привлича инвестиции в промишленото производство в сферата на хранително-вкусовата, химическата, текстилната и преработвателната промишленост, фармацевтиката и др., информираха за Борса.bg от Министерство на икономиката.

 • Аурубис България с увеличено производство

  Лидерът в медопреработването и най-големият производител на мед в Европа, Аурубис България, е преработил 9% повече концентрат за последните шест месеца, научи Борса.bg. Производството на катодна мед в пирдопския завод обаче е леко намаляло.

 • Хидроелектрика ще модернизира 5 ВЕЦ в Румъния

  Румънското държавно предприятие Хидроелектрика, което е най-големият производител на енергия от вецове в Румъния, ще модернизира 5 водноелектрически централи, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Модернизацията ще се извърши на два етапа.

 • Hellenic Petroleum отпуска стипендии на македонски студенти

  За втора година студенти от Македония ще имат възможност да получат стипендии от Hellenic Petroleum за следдипломна квалификация в Гърция, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. През 2017 г. Hellenic Petroleum Group – най-голямата енергийна група в Гърция и региона.

 • Пайп Систем изгражда база на Райсволф България в Божурище

  Пайп Систем изгражда инсталациите на административна сграда, архивохранилище и център за поверително унищожаване на носители на данни на Райсволф България в Индустриална зона София-Божурище, информираха от инженеринговата компания.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6