Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Намерете оптималния кандидат за вашата компания в Борса.bg 26.04.2018 г.

Набирането и подборът на персонал е важен и отговорен процес, от който зависи бъдещото развитие, разрастване и усъвършенстване на компанията ви, както и нейното ефективно функциониране като система.

 

 

Търсенето на подходящ кандидат за избрана от вас вакантна длъжност ви се струва трудна задача? Инженерна борса в Борса.bg ви предоставя възможността бързо и лесно да откриете точните специалисти!

 

Приложението Инженерна борса в Борса.bg, секция Търси работа, съдържа автобиографиите на потенциалните за вас служители. Тук може да намерите информация за всеки, регистрирал се, незает кадър и характеристиките на личния му профил, имате достъп до контактната му информация и можете директно да се свържете с кандидата. Непрестнната ни активност на всички значими технически изложения в бранша ни дава възможност да сме винаги актуални и в пряк контакт с нови инженерни таланти. Открийте креативния "новак" в сферата или идеалния опитен специалист!

 

Не губете време! Вземете нещата в свои ръце и успехът ще ви очаква в Инженерна борса на Борса.bg!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Приходите на Сенсата бележат ръст през 2017 г.

  Приходите на Сенсата Технолоджис България са скочили с 30% през 2017 г., а броят на служителите е нараснал с почти 50%, стигайки до 2700 човека, получи сведения Борса.bg. Компанията произвежда сензорни системи за автомобилната индустрия.

 • Изложение за високи технологии предстои през ноември в Китай

  В периода от 14 до 18 ноември 2018 г. в гр. Шенжен, Китай, ще се състои Международното изложение за високи технологии Hi-Tech industries fair SHENZHEN. China Hi-Tech Fair е най-голямата и най-влиятелна научна и технологична изложба в Китай в момента.

 • Китайска компания ще инвестира в мина Церово 2 в Сърбия

  Компанията Zijin Mining Group Co., водещ производител на метали в Китай, планира да инвестира 320 млн. долара (275.6 млн. евро) в откриването на мина „Церово 2“ в Сърбия през следващите три години, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • ЧЕЗ България влезе в класацията „CEE Top 500“ на Coface

  ЧЕЗ България е сред 17-те български фирми в тазгодишната класация на Coface – „CEE Top 500”, в която са подредени най-големите компании от Централна и Източна Европа, информираха за Борса.bg от Coface България.

 • Монтюпе се нареди сред най-успешните в автомобилния сектор

  Монтюпе е една от водещите компании за производство на автомобилни компоненти, които попадат сред най-успешните машиностроителни предприятия за 2017 г. Русенското дружество е дъщерно на утвърдената френска индустриална група Montupet.

 • Екипите на TTEC в България продължават да растат

  Компанията TTEC, един от водещите доставчици на аутсорсинг решения за обслужване на клиенти в света, ще увеличи екипите си в България, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Фирмата присъства в България от 2014 г., когато придобива българското дружество Софика Груп.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6