Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Намерете оптималния кандидат за вашата компания в Борса.bg 26.04.2018 г.

Набирането и подборът на персонал е важен и отговорен процес, от който зависи бъдещото развитие, разрастване и усъвършенстване на компанията ви, както и нейното ефективно функциониране като система.

 

 

Търсенето на подходящ кандидат за избрана от вас вакантна длъжност ви се струва трудна задача? Инженерна борса в Борса.bg ви предоставя възможността бързо и лесно да откриете точните специалисти!

 

Приложението Инженерна борса в Борса.bg, секция Търси работа, съдържа автобиографиите на потенциалните за вас служители. Тук може да намерите информация за всеки, регистрирал се, незает кадър и характеристиките на личния му профил, имате достъп до контактната му информация и можете директно да се свържете с кандидата. Непрестнната ни активност на всички значими технически изложения в бранша ни дава възможност да сме винаги актуални и в пряк контакт с нови инженерни таланти. Открийте креативния "новак" в сферата или идеалния опитен специалист!

 

Не губете време! Вземете нещата в свои ръце и успехът ще ви очаква в Инженерна борса на Борса.bg!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Superior Essex отвори фабрика в сръбския град Зренянин

  Южнокорейската компания Superior Essex, един от големите доставчици на решения за електрическите автомобили, откри завод за медни кабели в сръбския град Зренянин, информираха за Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • КЦМ стартира производствена линия за олово и сплави

  КЦМ АД, фирма в структурата на холдинга КЦМ 2000 Груп, стартира линия за производство на олово и сплави. Новата производствена дейност е част от стратегията за разширение и технологично обновление, по която работи компанията, научи Борса.bg.

 • Volkswagen ще строи нов завод в Източна Европа

  Ръководството на Volkswagen планира да построи нов завод в Източна Европа. Към момента като варианти за местоположението му се разглеждат Румъния и България. В проекта ще бъдат инвестирани близо 1 млрд. евро, като ще се разкрият около 5 000 работни места.

 • Включете се в новия фотоконкурс на БАВ

  Българската асоциация по водите (БАВ) отново организира фотоконкурс, като този път темата е „Няма нищо по-хубаво от дъждовното време“, информираха за Борса.bg от организацията. Идеята за тазгодишното събитие е вдъхновена от роман на Богомил Райнов.

 • Македония е най-добрата бизнес дестинация в Югоизточна Европа

  Македония е лидер сред страните от Югоизточна Европа като дестинация за развитие на бизнес според последното издание на доклада Doing Business 2019 (Да правиш бизнес) на Световната банка. Македония е на 10-то място от общо 190 държавни икономики.

 • VOSS Automotive ще произвежда авточасти край Ловеч

  Германският автомобилен гигант VOSS Automotive ще произвежда компоненти за автомобилната индустрия в бившия завод на Литекс моторс в с. Баховица, близо до гр. Ловеч. Очаква се предприятието да стартира дейност през май 2019 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6