Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Мултивак България с отворена позиция за Technical Assistant 21.10.2020 г.

Мултивак България обяви свободна позиция за Technical Assistant в Back Office, научи Борса.bg от дружеството.

 

 

Част от основните задължения включват:

 

 - Приоритизиране и обработка на ежедневните заявки от екипи на компанията;

 - Управление на заявки и документи на клиенти;

 - Проследяване на получени поръчки, фактури и др.;

 - Изготвяне на доклади и котировки, превод и осигуряване на техническа и търговска информация и организиране на срещи и др.

 

Изискванията към кандидатите са:

 

 - Висше икономическо или техническо образование;

 - Минимум 10 години опит на подобна позиция и 5 години като ръководител на екип в международна среда;

 - Опит с MS Office и ERP системите, отлични умения за работа с Excel и опит със SAP е предимство;

 - Отлично владеене на английски език – писмено и говоримо.

 

Мултивак България дъщерно дружество на Multivac Export AG. Компанията предлага цялата гама опаковъчни решения, етикетиращи машини и модули, метал-детектори и рентгени, автоматизирани модули за опаковъчни линии на Multivac Group. Kлиентите на Мултивак България имат възможността да получат и най-висококачествените опаковъчни консумативи: фолио, тарелки, вакуум и термо-свиваеми пликове и др.

 

Ако проявавате интерес към свободната позиция в Мултивак България, не се колебайте да кандидатствате още сега! Пълната обява можете да откриете ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Мултивак България, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Мултивак България

Браншът In Brief

 • Представиха Националния план „Иновативна България“

  Разходите за иновации, образование и икономическо развитие са първият стълб в плана „Иновативна България“. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев по време на публична дискусия, посветена на първия стълб от „Иновативна България“.

 • EESTEC Academy стартира в края на ноември 2020 г.

  В края на ноември 2020 г. стартира тазгодишното издание на EESTEC Academy. Събитието включва поредица от кратки обучения по актуални теми в техническата сфера и се организира от македонската студентска организация EESTEC LC Skopje.

 • Philip Morris е вложила $ 20 млн. в базата си в Ниш през 2020 г.

  Американската компания за производство на цигари и тютюн Philip Morris International e вложила през 2020 г. 20 млн. щатски долара в базата си в Ниш, Сърбия, с което общите инвестиции на дружеството в страната възлизат на близо 900 млн. щатски долара.

 • Предвидени са 511 млн. лв. за модернизация на ел. инфраструктура

  Министерството на енергетиката, съвместно с представители на ЕСО, организира обществено обсъждане на проекта за дигитална трансформация и развитие на информационните системи на ЕСО в условията на нисковъглеродна енергетика.

 • Нестле България внедри нова роботизирана линия за опаковане

  Нестле България инвестира 23 млн. лв. във фабриката си в гр. София. Компанията представи модерна роботизирана поточна линия за опаковане на продукцията и разясни как това влияе върху производствените мощности и работните места.

 • OMV Petrom инвестира около 21 млн. евро в рафинерията Petrobrazi

  OMV Petrom е инвестирала около 21 млн. евро в рафинерията Petrobrazi. С това дружеството цели да увеличи капацитета на смесване на биологични вещества, както и да подобри инфраструктурата за транспорт, разтоварване и съхранение на биокомпоненти в рафинерията. Средствата бяха отпуснати през 2018 г., като след това Petrobrazi увеличи капацитета на смесване на биосъдържанието в горивата от 200 kt на около 350 kt годишно.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6