Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Мултивак България с отворена позиция за Technical Assistant 21.10.2020 г.

Мултивак България обяви свободна позиция за Technical Assistant в Back Office, научи Борса.bg от дружеството.

 

 

Част от основните задължения включват:

 

 - Приоритизиране и обработка на ежедневните заявки от екипи на компанията;

 - Управление на заявки и документи на клиенти;

 - Проследяване на получени поръчки, фактури и др.;

 - Изготвяне на доклади и котировки, превод и осигуряване на техническа и търговска информация и организиране на срещи и др.

 

Изискванията към кандидатите са:

 

 - Висше икономическо или техническо образование;

 - Минимум 10 години опит на подобна позиция и 5 години като ръководител на екип в международна среда;

 - Опит с MS Office и ERP системите, отлични умения за работа с Excel и опит със SAP е предимство;

 - Отлично владеене на английски език – писмено и говоримо.

 

Мултивак България дъщерно дружество на Multivac Export AG. Компанията предлага цялата гама опаковъчни решения, етикетиращи машини и модули, метал-детектори и рентгени, автоматизирани модули за опаковъчни линии на Multivac Group. Kлиентите на Мултивак България имат възможността да получат и най-висококачествените опаковъчни консумативи: фолио, тарелки, вакуум и термо-свиваеми пликове и др.

 

Ако проявавате интерес към свободната позиция в Мултивак България, не се колебайте да кандидатствате още сега! Пълната обява можете да откриете ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Мултивак България, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Мултивак България

Браншът In Brief

 • Procter & Gamble откри нов завод в Урлати, Румъния

  Procter & Gamble откри нов завод в румънския град Урлати. Новото съоръжение ще произвежда капсули с течен перилен препарат на марката Ариел. Продукцията е предназначена предимно за износ в редица европейски страни. С това ще бъдат открити над 200 работни места.

 • Kemet Electronics с план за разширяване на базата си в Скопие

  Планът на компанията предвижда откриване на R&D център, който ще се фокусира върху производството на нови кондензатори, създаването на нови производствени съоръжения и разкриването на помещения за изследване и тестване на нови материали.

 • Булмаркет навлиза на румънския жп пазар

  През април т.г. Юнайтед Рейлуейс стартира своята дейност в Румъния. Юнайтед Рейлуейс ще обслужва работата на Булмаркет на територията на Румъния. Нейната дейност е свързана с двата терминала за пропан бутан, които се намират в Гюргево и Галац.

 • Внесоха проект за превръщането на Централна баня в бaлнeoцeнтъp

  Планът за обновяването на северното и източното крило на Централна минерална баня в София вече е внесен за разглеждане в Столичния общински съвет, научи Борса.bg от Градът Медиа Груп. Той бе paзpaбoтeн oт Oбщинско предприятие „Coфияплaн“.

 • Китайският производител Mei Ta планира нови инвестиции в Сърбия

  Китайският производител на части за автомобили и мотоциклети Mei Ta планира нови инвестиции в индустриалната зона в Барич в Сърбия. Първоначалната идея на ръководството е да построят в Барич най-големия логистичен център на компанията за Европа.

 • Конкурсът „Стартирай 4.0“ ще дигитализира две предприятия у нас

  Представителства на няколко световни компании у нас обявиха началото на конкурса „Стартирай 4.0“. Той има за цел да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигиталната трансформация в производството, а основен организатор е Шнайдер Електрик България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6