Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Мелексис ще търси нови таланти за екипа си на Career Show 08.08.2019 г.

Мелексис България ще бъде един от участниците на кариерното изложение Career Show 2019. „Екипът на компанията ще ви очаква на 10 септември 2019 г., а локацията е зала Арена Армеец“, обявиха за Борса.bg от българското дружество.

 

 

Компанията е част от структурата на световния лидер в развоя и производството на микроелектронни компоненти за индустрията и автомобилната промишленост Melexis. Българското дружество е най-голямата база на група Melexis и е специализирано в разработване, производство, изпитване и продажби на високотехнологични интегрални схеми, сензори и системи.

 

Мелексис България е динамично развиваща се компания, създаваща редица иновации в автомобилната индустрия. Тя предлага атрактивни възможности за вашето професионално развитие в международна среда. Затова не пропускайте да се запознаете със свободните работни позиции, които предлага.

 

Изложението за квалифицирани кадри и топ таланти ще събере на едно място повече от 150 български компании от разнообразни отрасли, които ще представят своята дейност. Програмата на Career Show 2019 включва и над 30 дискусии и активности, които ще бъдат полезни за кариерното ориентиране на посетителите.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Мелексис България ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Мелексис България

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6