Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Маркетплейс платформата Flip България с нов управител 15.05.2023 г.

Вера Петрова е новоназначеният управител на маркетплейс платформата за търговия с реновирани и сервизирани телефони Flip България, научи Борса.bg от Economy.bg. Г-жа Петрова притежава над 15 години опит в продажбите и бизнес развитието и е убеден поддръжник на иновациите като основен двигател за успеха. Тя има богата практика в развитието и налагането на стартъпи.

 

 

Вера Петрова има за цел да позиционира компанията като водещ доставчик на ремаркетирани мобилни телефони в страната, като в същото време се фокусира върху това да я превърне в предпочитана дестинация за покупка и продажба на мобилни устройства.

 

Г-жа Петрова е била част от ръководството на Seller Performance, звено на eMAG България, където заедно с екипа си успява да организира предлагането на над 2.5 млн. продукта на българските потребители и помага на над 6000 маркетплейс търговци да развият своя онлайн бизнес.

 

Професионалната ѝ кариера стартира в Procter and Gamble, където управлява връзките с водещи търговци на дребно у нас. След това се ориентира към ХоРеКа сектора за испанския пазар, където успешно лансира нова марка натурални плодови и билкови концентрати на сокове, произведени в България.

 

Академичният ѝ път започва в Американския университет в България, след което придобива магистърската си степен от Henley Business School със специалност „Маркетинг и международен бизнес“.

 

„Приветстваме Вера като ценен член на нашия екип в стратегически момент за компанията – с трансгранична експанзия, амбиция да надградим върху нашата визия и допълнително да разширим пазарния си дял. Уверен съм, че с иновативния подход на Flip към кръговата икономика и лидерството на Вера, Flip България е в добра позиция да се превърне в предпочитания доставчик на ремаркетирани мобилни телефони в страната“, казва Теодор Филос, мениджър „Нови пазари“ на Flip.

 

Източник на снимковия материал: Кarieri.bg

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6