Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

В Лондон ще се състои кариерно изложение за наши сънародници 06.03.2019 г.

На 9 март 2019 г., за седма поредна година, за всички българи, които живеят във Великобритания, ще се проведе кариерно изложение в Посолството на България в Лондон, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Министерството на труда и социалната политика и сдружение „Български кариерен форум“.

 

 

Целта на кариерното изложение е нашите сънародници във Великобритания да се срещнат с представители на водещи български компании и да се запознаят с възможностите за работа в България.

 

Част от участниците тази година са Trading 212, Methodia, GemSeek Consulting, Нетера, Теси, Sensata Technologies, Amplify Analytics, brightive, FTS Bulgaria и Visteon Electronics, както и организациите Заедно в час, Лечение без граници и GradLink, Британско-българска бизнес асоциация и др.

 

Всеки може безплатно да посети изложението, като предварително трябва да се регистрира ТУК.

 

Повече информация за изложението можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6