Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

В Лондон ще се състои кариерно изложение за наши сънародници 06.03.2019 г.

На 9 март 2019 г., за седма поредна година, за всички българи, които живеят във Великобритания, ще се проведе кариерно изложение в Посолството на България в Лондон, информираха за Борса.bg организаторите на събитието – Министерството на труда и социалната политика и сдружение „Български кариерен форум“.

 

 

Целта на кариерното изложение е нашите сънародници във Великобритания да се срещнат с представители на водещи български компании и да се запознаят с възможностите за работа в България.

 

Част от участниците тази година са Trading 212, Methodia, GemSeek Consulting, Нетера, Теси, Sensata Technologies, Amplify Analytics, brightive, FTS Bulgaria и Visteon Electronics, както и организациите Заедно в час, Лечение без граници и GradLink, Британско-българска бизнес асоциация и др.

 

Всеки може безплатно да посети изложението, като предварително трябва да се регистрира ТУК.

 

Повече информация за изложението можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Браншът In Brief

 • След 10-годишна пауза в Румъния отново ще произвеждат трактори

  След 10-годишна пауза отново стартира производството на румънски селскостопански трактори – вече е факт първият такъв от модел TAGRO. Очаква се серийното производство да започне още тази година след сертифициране от румънския регистър на автомобилите (RAR).

 • Заповядайте на семинар за Autodesk решения за ВиК мрежи

  На 24 април 2019 г. в хотел „Новотел София” ще се проведе семинар, посветен на актуални софтуерни решения на Autodesk за проектиране на ВиК мрежи, информираха за Борса.bg от Българска асоциация по водите (БАВ), които са едни от организаторите на събитието.

 • Магна Пауъртрейн Пловдив е с нов собственик

  Магна Пауъртрейн Пловдив, производител на автомобилни компоненти, е с нов собственик – южнокорейската компания Hanon Systems. Придобиването е част от глобална сделка за девет завода на канадската фирма Magna, научи Борса.bg.

 • Ford произведе двигател номер 1 000 000 в Румъния

  Ford произведе 1 000 000 двигателя модел Ecoboost 1.0 в завода си в Крайова, Румъния. Изработката на този тип двигател стартира през 2012 г, като само за изминалата 2018 г. броят произведени бройки е 300 000, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Китайска компания стартира изграждане на нов завод в Сърбия

  Китайската компания Minth Automotive Europe стартира изграждане на нов завод в гр. Лозница, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Инвестиционният проект е на стойност близо 100 млн. евро и ще осигури около 1000 нови работни места.

 • Македонски Телеком пусна система за „умен“ дом в Македония

  Телекомуникационната компания Македонски Телеком въведе нов продукт на македонския пазар – иновативно решение за интелигентен дом. Продуктът Smart Home се състои от интелигентни сензори, крушки и охранителни камери на Xiaomi.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6