Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Костал България Аутомотив търси млади инженерни попълнения 04.05.2018 г.

Костал България Аутомотив, част от структурата на международната група Kostal, започва дейността си у нас през 2017 г. Само за 10 месеца екипът на предприятието достига 800 човека. „Бурното ни развитие продължава! През следващата година предстои откриването на нов цех, затова имаме нужда от още по-мащабно разширяване на човешкия капитал“, обявиха за Борса.bg от компанията.

 

 

От фирмата отправиха покана към всички студенти от технически специалности да изпратят своята кандидатура, ако имат желание да се развиват кариерата си в международна корпоративна среда, при това в областта на динамичен бизнес, какъвто е автомобилната индустрия. „Отворени сме за кандидати от всички специалности, които биха били полезни за нашето производство, включително електроника, машиностроене, автоматизация и мехатроника“, коментираха от Костал.

 

Производственият процес в предприятието е трисменен, 24 часа в денонощието, а служителите на дружеството могат да се възползват от редица преференции и удобства като осигурен транспорт до и от работното място, храна и допълнително здравно осигуряване. „Ние възнаграждаваме усилията, които нашите служители полагат, като освен гъвкаво заплащане им осигуряваме и възможност за кариерно израстване“, допълниха още от компанията.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Superior Essex отвори фабрика в сръбския град Зренянин

  Южнокорейската компания Superior Essex, един от големите доставчици на решения за електрическите автомобили, откри завод за медни кабели в сръбския град Зренянин, информираха за Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • КЦМ стартира производствена линия за олово и сплави

  КЦМ АД, фирма в структурата на холдинга КЦМ 2000 Груп, стартира линия за производство на олово и сплави. Новата производствена дейност е част от стратегията за разширение и технологично обновление, по която работи компанията, научи Борса.bg.

 • Volkswagen ще строи нов завод в Източна Европа

  Ръководството на Volkswagen планира да построи нов завод в Източна Европа. Към момента като варианти за местоположението му се разглеждат Румъния и България. В проекта ще бъдат инвестирани близо 1 млрд. евро, като ще се разкрият около 5 000 работни места.

 • Включете се в новия фотоконкурс на БАВ

  Българската асоциация по водите (БАВ) отново организира фотоконкурс, като този път темата е „Няма нищо по-хубаво от дъждовното време“, информираха за Борса.bg от организацията. Идеята за тазгодишното събитие е вдъхновена от роман на Богомил Райнов.

 • Македония е най-добрата бизнес дестинация в Югоизточна Европа

  Македония е лидер сред страните от Югоизточна Европа като дестинация за развитие на бизнес според последното издание на доклада Doing Business 2019 (Да правиш бизнес) на Световната банка. Македония е на 10-то място от общо 190 държавни икономики.

 • VOSS Automotive ще произвежда авточасти край Ловеч

  Германският автомобилен гигант VOSS Automotive ще произвежда компоненти за автомобилната индустрия в бившия завод на Литекс моторс в с. Баховица, близо до гр. Ловеч. Очаква се предприятието да стартира дейност през май 2019 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6