Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Костал България Аутомотив търси млади инженерни попълнения 04.05.2018 г.

Костал България Аутомотив, част от структурата на международната група Kostal, започва дейността си у нас през 2017 г. Само за 10 месеца екипът на предприятието достига 800 човека. „Бурното ни развитие продължава! През следващата година предстои откриването на нов цех, затова имаме нужда от още по-мащабно разширяване на човешкия капитал“, обявиха за Борса.bg от компанията.

 

 

От фирмата отправиха покана към всички студенти от технически специалности да изпратят своята кандидатура, ако имат желание да се развиват кариерата си в международна корпоративна среда, при това в областта на динамичен бизнес, какъвто е автомобилната индустрия. „Отворени сме за кандидати от всички специалности, които биха били полезни за нашето производство, включително електроника, машиностроене, автоматизация и мехатроника“, коментираха от Костал.

 

Производственият процес в предприятието е трисменен, 24 часа в денонощието, а служителите на дружеството могат да се възползват от редица преференции и удобства като осигурен транспорт до и от работното място, храна и допълнително здравно осигуряване. „Ние възнаграждаваме усилията, които нашите служители полагат, като освен гъвкаво заплащане им осигуряваме и възможност за кариерно израстване“, допълниха още от компанията.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Procter & Gamble откри нов завод в Урлати, Румъния

  Procter & Gamble откри нов завод в румънския град Урлати. Новото съоръжение ще произвежда капсули с течен перилен препарат на марката Ариел. Продукцията е предназначена предимно за износ в редица европейски страни. С това ще бъдат открити над 200 работни места.

 • Kemet Electronics с план за разширяване на базата си в Скопие

  Планът на компанията предвижда откриване на R&D център, който ще се фокусира върху производството на нови кондензатори, създаването на нови производствени съоръжения и разкриването на помещения за изследване и тестване на нови материали.

 • Булмаркет навлиза на румънския жп пазар

  През април т.г. Юнайтед Рейлуейс стартира своята дейност в Румъния. Юнайтед Рейлуейс ще обслужва работата на Булмаркет на територията на Румъния. Нейната дейност е свързана с двата терминала за пропан бутан, които се намират в Гюргево и Галац.

 • Внесоха проект за превръщането на Централна баня в бaлнeoцeнтъp

  Планът за обновяването на северното и източното крило на Централна минерална баня в София вече е внесен за разглеждане в Столичния общински съвет, научи Борса.bg от Градът Медиа Груп. Той бе paзpaбoтeн oт Oбщинско предприятие „Coфияплaн“.

 • Китайският производител Mei Ta планира нови инвестиции в Сърбия

  Китайският производител на части за автомобили и мотоциклети Mei Ta планира нови инвестиции в индустриалната зона в Барич в Сърбия. Първоначалната идея на ръководството е да построят в Барич най-големия логистичен център на компанията за Европа.

 • Конкурсът „Стартирай 4.0“ ще дигитализира две предприятия у нас

  Представителства на няколко световни компании у нас обявиха началото на конкурса „Стартирай 4.0“. Той има за цел да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигиталната трансформация в производството, а основен организатор е Шнайдер Електрик България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6