Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Костал България Аутомотив търси млади инженерни попълнения 04.05.2018 г.

Костал България Аутомотив, част от структурата на международната група Kostal, започва дейността си у нас през 2017 г. Само за 10 месеца екипът на предприятието достига 800 човека. „Бурното ни развитие продължава! През следващата година предстои откриването на нов цех, затова имаме нужда от още по-мащабно разширяване на човешкия капитал“, обявиха за Борса.bg от компанията.

 

 

От фирмата отправиха покана към всички студенти от технически специалности да изпратят своята кандидатура, ако имат желание да се развиват кариерата си в международна корпоративна среда, при това в областта на динамичен бизнес, какъвто е автомобилната индустрия. „Отворени сме за кандидати от всички специалности, които биха били полезни за нашето производство, включително електроника, машиностроене, автоматизация и мехатроника“, коментираха от Костал.

 

Производственият процес в предприятието е трисменен, 24 часа в денонощието, а служителите на дружеството могат да се възползват от редица преференции и удобства като осигурен транспорт до и от работното място, храна и допълнително здравно осигуряване. „Ние възнаграждаваме усилията, които нашите служители полагат, като освен гъвкаво заплащане им осигуряваме и възможност за кариерно израстване“, допълниха още от компанията.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Приходите на Сенсата бележат ръст през 2017 г.

  Приходите на Сенсата Технолоджис България са скочили с 30% през 2017 г., а броят на служителите е нараснал с почти 50%, стигайки до 2700 човека, получи сведения Борса.bg. Компанията произвежда сензорни системи за автомобилната индустрия.

 • Изложение за високи технологии предстои през ноември в Китай

  В периода от 14 до 18 ноември 2018 г. в гр. Шенжен, Китай, ще се състои Международното изложение за високи технологии Hi-Tech industries fair SHENZHEN. China Hi-Tech Fair е най-голямата и най-влиятелна научна и технологична изложба в Китай в момента.

 • Китайска компания ще инвестира в мина Церово 2 в Сърбия

  Компанията Zijin Mining Group Co., водещ производител на метали в Китай, планира да инвестира 320 млн. долара (275.6 млн. евро) в откриването на мина „Церово 2“ в Сърбия през следващите три години, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • ЧЕЗ България влезе в класацията „CEE Top 500“ на Coface

  ЧЕЗ България е сред 17-те български фирми в тазгодишната класация на Coface – „CEE Top 500”, в която са подредени най-големите компании от Централна и Източна Европа, информираха за Борса.bg от Coface България.

 • Монтюпе се нареди сред най-успешните в автомобилния сектор

  Монтюпе е една от водещите компании за производство на автомобилни компоненти, които попадат сред най-успешните машиностроителни предприятия за 2017 г. Русенското дружество е дъщерно на утвърдената френска индустриална група Montupet.

 • Екипите на TTEC в България продължават да растат

  Компанията TTEC, един от водещите доставчици на аутсорсинг решения за обслужване на клиенти в света, ще увеличи екипите си в България, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Фирмата присъства в България от 2014 г., когато придобива българското дружество Софика Груп.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6