Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Костал България Аутомотив търси млади инженерни попълнения 04.05.2018 г.

Костал България Аутомотив, част от структурата на международната група Kostal, започва дейността си у нас през 2017 г. Само за 10 месеца екипът на предприятието достига 800 човека. „Бурното ни развитие продължава! През следващата година предстои откриването на нов цех, затова имаме нужда от още по-мащабно разширяване на човешкия капитал“, обявиха за Борса.bg от компанията.

 

 

От фирмата отправиха покана към всички студенти от технически специалности да изпратят своята кандидатура, ако имат желание да се развиват кариерата си в международна корпоративна среда, при това в областта на динамичен бизнес, какъвто е автомобилната индустрия. „Отворени сме за кандидати от всички специалности, които биха били полезни за нашето производство, включително електроника, машиностроене, автоматизация и мехатроника“, коментираха от Костал.

 

Производственият процес в предприятието е трисменен, 24 часа в денонощието, а служителите на дружеството могат да се възползват от редица преференции и удобства като осигурен транспорт до и от работното място, храна и допълнително здравно осигуряване. „Ние възнаграждаваме усилията, които нашите служители полагат, като освен гъвкаво заплащане им осигуряваме и възможност за кариерно израстване“, допълниха още от компанията.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Тече проект за чисти технологии за близо 24 млн. лв.

  От 30 март 2018 г. тече изпълнението на проект „Чисти технологии за устойчива околна среда“, чиято обща стойност е близо 24 млн. лв., съобщиха за Борса.bg Университета по архитектура, строителство и геодезия. Очаква се дейностите да приключат до края на 2023 г.

 • Български компании успешно развиват дейност в Узбекистан

  Узбекистан активно привлича инвестиции в промишленото производство в сферата на хранително-вкусовата, химическата, текстилната и преработвателната промишленост, фармацевтиката и др., информираха за Борса.bg от Министерство на икономиката.

 • Аурубис България с увеличено производство

  Лидерът в медопреработването и най-големият производител на мед в Европа, Аурубис България, е преработил 9% повече концентрат за последните шест месеца, научи Борса.bg. Производството на катодна мед в пирдопския завод обаче е леко намаляло.

 • Хидроелектрика ще модернизира 5 ВЕЦ в Румъния

  Румънското държавно предприятие Хидроелектрика, което е най-големият производител на енергия от вецове в Румъния, ще модернизира 5 водноелектрически централи, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Модернизацията ще се извърши на два етапа.

 • Hellenic Petroleum отпуска стипендии на македонски студенти

  За втора година студенти от Македония ще имат възможност да получат стипендии от Hellenic Petroleum за следдипломна квалификация в Гърция, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. През 2017 г. Hellenic Petroleum Group – най-голямата енергийна група в Гърция и региона.

 • Пайп Систем изгражда база на Райсволф България в Божурище

  Пайп Систем изгражда инсталациите на административна сграда, архивохранилище и център за поверително унищожаване на носители на данни на Райсволф България в Индустриална зона София-Божурище, информираха от инженеринговата компания.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6