Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

„Дни на кариерата“ събра работодатели и студенти в ТУ-София 15.10.2020 г.

В навечерието на своята 75-а годишнина Технически университет – София (ТУ-София) отново даде среща на мотивирани студенти с изявени и утвърдени работодатели у нас. Петнадесетото издание на изложението, благодарение на което хиляди студенти са стартирали своя кариерен път – „Дни на кариерата“, се състоя в два поредни дни – на 13 октомври в ТУ-София и на 14 октомври във филиалите на университета в гр. Пловдив и гр. Сливен. Инженер.БГ е медиен партньор и традиционен участник в събитието. А как премина то? Да видим…

 

 

Традиционно официалното откриване се състоя в столицата

 

По традиция началото на форума бе дадено от г-жа Силвия Янева-Стоянова, директор на Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София. „Уважаеми работодатели, уважаеми студенти, днешният ден е възможност за множество срещи, разговори и създаване на нови партньорства. Възползвайте се максимално от този шанс!“, приветства гостите г-жа Янева.

 

Целия материал можете да прочетете ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

 • Mineco Limited открива нова мина в Сърбия

  Британската компания Mineco Limited планира да открие нова мина за олово и цинк на територията на община Рашка, Сърбия, след като придобие сръбската минна компания Vavrina Resources Ltd., научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • MET Group придоби вятърна централа в България

  Базираната в Швейцария енергийна компания MET Group придоби 100% от дяловете вятърен парк с мощност от 42 MW, разположен в близост до гр. Каварна, Североизточна България, след като на 12 октомври 2020 г. подписа договор с италианското дружество Enel Green Power.

 • Екипът на АК Магнит участва в две спортни събития с кауза

  На 17 октомври трима служители на АК Магнит бяха сред участниците в състезанието за планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън. На 18 октомври 2020 г. деветима представители на компанията показаха своите умения в бягането на Postbank Business Run.

 • Браншовите организации от сектор „Строителство“ проведоха среща

  Работна среща между браншовите организации в сектор „Строителство“ се проведе в сградата на Съюза на архитектите в България. На събитието бе дискутирано и създаването на консултативен съвет на организациите от сектор „Строителство“.

 • GDELS ще си сътрудничи с български компании

  General Dynamics European Land Systems е направила предложение към българското Министерство на отбраната за техническо решение, използвано и от други съюзници в НАТО, както и е отправила предложение за индустриално сътрудничество.

 • Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите

  „Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите, който тази година се проведе под надслов „Ценности в действие“. В рамките на кампанията нашите колеги отново се обърнаха към организационните и личностни ценности“, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6