Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

„Дни на кариерата“ през октомври в ТУ-Габрово 29.06.2020 г.

И тази година националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере студенти и млади специалисти с работодатели от сектора в Технически университет – Габрово (ТУ-Габрово), научи Борса.bg от учебното заведение. Проявата ще се състои на 20 октомври 2020 г. в библиотеката на университета.

 

 

Участие в събитието, чиито организатор е JobTiger, ще вземат водещи български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга.

 

През изминалата година участие в форума взеха 32 водещи компании, сред които: АББ БългарияБер-Хелла ТермоконтролИнтегрейтид Микро-ЕлектрониксЛибхер-Хаусгерете МарицаМетал Технолоджи ГрупМонтюпеФесто Производство и др.

 

Регистрацията за участие е отворена. Представителите на бизнеса могат да се възползват от преференциалните цени за ранно записване до 31 юли.

 

Допълнителна информация за участващите фирми, програмата и всички подробности следете на интернет страницата на събитието ТУК.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Браншът In Brief

 • Не пропускайте предстоящия уебинар на ABB на 27 януари 2021 г.

  Интересувате ли се от това как да разпределяте оптимално енергията в своя бизнес? Ако Вашият оговор е „да“, то не пропускайте да вземете участие в предстоящия уебинар на ABB. Онлайн събитието ще се проведе на 27 януари 2021 г. от 10:00 и от 17:00 ч.

 • Метрополитен обяви търг за строежа на третата метролиния

  Метрополитен обяви търг за избор на изпълнител за изготвяне на работен проект, строителство, доставка на необходимото оборудване и въвеждане в експлоатация на участъка от третата метролиния в София от ул. „Шипка“ до бул. „Цариградско шосе“.

 • Събрия и Китай подписаха меморандум за сръбския жп транспорт

  Меморандумът признава сътрудничеството и поставя основите за потенциални поръчки на влакове с електрически двигатели и скорост на движение от 200 km/h за целите на пътническия трафик на бъдещата високоскоростна жп линия Белград Център – Нови Сад – Суботица.

 • 93 са кандидатурите за конкурса „Наградите на БАИТ“

  93 регистрации от личности, компании и институции бяха направени до края на срока за участие в 10-ото издание на конкурса „Наградите на БАИТ“, съобщиха за Борса.bg от Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ).

 • Restart Energy и американски фонд инвестират в зелена енергия

  Румънският енергиен доставчик Restart Energy и базираният в САЩ фонд Interlink Capital Strategies създадоха съвместно предприятие, с което ще генерират инвестиции в зелена енергия в Румъния и съседните страни в размер на 500 млн. щатски долара.

 • Северна Македония обяви проектите в сферата на ВЕИ през 2021 г.

  От новите инвестиции във ВЕИ възможно най-скоро може да се очаква изграждането на две фотоволтаични електроцентрали на мястото на старата мина в ТЕЦ „Осломей“. През 2021 г. ще бъде пусната в експлоатация и водноелектрическата централа „Чебрен“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6