Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Инж. Топчийска – дамата начело на Smart Factory на Шнайдер 19.03.2020 г.

В своята кариера инж. Мария Топчийска работи в редица български и чуждестранни предприятия, както и като външен консултант на Schneider Electric. Преди две години заема позицията мениджър „Индустриализация и поддръжка“ в производствената компания. За менажирането на трансформацията на завода в Smart Factory и бъдещата стратегия на компанията инж. Топчийска споделя в интервю пред profit.bg.

 

Като основен фактор за успешните промени в пловдивския завод инж. Топчийска посочва мотивацията на служителите и допълва, че иновацията, в която се крие същността на компанията, отново е намерила проявление в колективния устрем към постигането на крайния успех на инициативата.

 

В интервюто инж. Мария Топчийска посочва още, че развитието на Schneider Electric през 2020 г. ще премине под знака на участието на компаниятав редица корпоративни проекти, автоматизацията, иновациите, разгръщането на продуктовото портфолио, както и повишаването на продуктивността.

 

А по-широката достъпност на завода за публични посещения инж. Топчийска вижда като необходимо условие за успеха на бизнеса. По думите ѝ така аудиторията ще се докосне и до постигнатите положителни резултати вследствие на интегрирането на IoT платформата EcoStruxure.

 

Източник на снимковия материал: Schneider Electric

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6