Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Индексът на Career Show отличи най-добрите работодатели у нас 22.06.2022 г.

Ежегодният индекс „Топ 100 най-добри работодатели в България“ на Career Show има за цел да отличи работодателите, които полагат целенасочени усилия за подобряване на работната атмосфера и условията на труд у нас. Тазгодишното издание открои компании, които не са отличавани досега. Сред тях са eBag, Bosch Engineering Center Sofia, iCard, Luxoft Bulgaria, Creative Assembly Sofia и др., научи Борса.bg.

 

 

Индексът за най-добри работодатели се базира на спечелени български и международни отличия през последните 3 години. Именно все по-големите инвестиции на фирмите в посока развитие на човешкия ресурс е причината повече нови имена да попадат в престижната класация.

 

Челната десетка в класацията заемат:

 

 1. Kaufland България;
 1. SiteGround;
 2. Paysafe;
 3. Tavex;
 4. Lab08;
 5. Talent Group;
 6. Лидл България;
 7. HRS Bulgaria;
 8. Теленор България (вече Yettel България);
 9. Райфайзенбанк (България) ЕАД.

 

„С радост наблюдаваме активността на българските работодатели в стремежа им към подобряване на работната среда у нас. Индексът „Топ 100 най-добри работодатели в България” цели да даде гласност на техните постижения. С това проследяваме развитието им през годините и инициативите, с които дават своя личен принос към създаването и развитието на благоприятна и стимулираща работна атмосфера. Като организатори на водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards имаме възможност в детайли да следим проектите и стратегиите за развитие на служителите и корпоративната култура в България”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.  

 

Индексът събира отличията на победителите в Career Show Awards 2021, Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2021, Forbes Business Awards 2022, Top Employer Institute и Капитал Топ 100.

 

Регистрирайте се за Career Show Awards до 24 юни 2022 г. и ще увеличите шансовете си догодина Вашата компания да бъде включена в класирането!

 

Цялата класация, както и повече детайли, могат да бъдат намерени ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Career Show

Браншът In Brief

 • GlobalFoundries разширява инженерния си екип в България

  GlobalFoundries, водеща компания в производството на чипове, разширява екипа си в България. Към момента около 250 души, основно инженери, работят за компанията в страната, като през следващите 2 години се предвижда да достигнат 350.

 • АQ Grоuр ще открие ново предприятие в Перник

  Швeдcĸият пpoизвoдитeл нa индycтpиaлни ĸoмпoнeнти АQ Grоuр щe разшири своя бизнес с инвестиция от 5 млн. eвpo. Компанията ще закупи терен за предприятие в Перник, който е с площ от 22 000 m², научи Борса.bg. Предвижда се фaбpиĸaтa дa пpoизвeждa ĸopпycи.

 • Florence Healthcare получи инвестиции в размер на 27 млн. долара

  Американската компания Florence Healthcare с офис в Белград (Сърбия), която организира документацията за клинични изследвания, като по този начин позволява дигиталната им връзка с клиентите, си подсигури нови инвестиции в размер на 27 млн. щатски долара.

 • Liebherr открива ново предприятие в Тракия икономическа зона

  Днес, 01 юли 2022г., се състоя официалното откриване на новия, трети завод на Lіеbhеrr в България, научи Борса.bg. Той се намира в Тракия икономическа зона край Пловдив. Инвестицията е на стойност над 17 млн. евро, като в тази сума е включен и трансферът.

 • Photon Energy Group изгражда соларна централа в Румъния

  Компанията Photon Energy Group, специализирана в решенията за соларна енергия и чиста вода, стартира изграждането на фотоволтаична централа с капацитет 5.7 MWp в Румъния, с което ще разшири капацитета на соларното си портфолио в страната до 32 MWp.

 • KAM отваря най-големия логистичен център в Северна Македония

  На обща площ от 60 000 m2, веригата супермаркети KAM отвори най-големия логистичен център в Северна Македония. Обектът е построен по най-новите стандарти и се намира само на няколко километра от центъра на Скопие.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6