Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Изстреляй кариерата си в космоса! Включи се в Career Show 2019 19.07.2019 г.

Мечтаеш ли за кариера в България? Независимо дали искаш да се развиваш в малка или голяма фирма, частна или неправителствена организация, наложена или стартираща компания, кариерното изложение от ново поколение „Career Show 2019“ за квалифицирани кадри и топ таланти ще ти помогне да намериш това, което търсиш, научи Борса.bg от организаторите!

 

 

Изложението, което ще се проведе на 10 септември т. г. в зала Арена Армеец в столицата, ще те срещне с над 150 български работодатели и ще ти даде възможността да се включиш в над 30 активности и дискусии, на които ще намериш отговора на стотици въпроси за своята реализация в България.

 

Сред компаниите, които ще вземат участие във форума са: Интегрейтид Микро-Електроникс България, Луфтханза Техник София, Мелексис България, Фесто Производство, Сенсата Технолоджис България, Бош Софтуерни иновации, Проктър и Гембъл България, Уолтопия, Телелинк, Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България, ЕТЕМ и др.

 

Повече информация за събитието, както и как да се запишеш за участие, ще откриеш ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Career Show 2019

Браншът In Brief

 • Руска компания ще модернизира АЕЦ „Козлодуй“ за 28.9 млн. лева

  Държавното руско дружество за атомна енергия Росатом спечели търг за модернизиране на оборудване в АЕЦ „Козлодуй“, научи Борса.bg от Economic.bg. Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 28.9 млн. лв. без ДДС.

 • Сърбия отпуска 5 млрд. евро за възстановяване на икономиката си

  Сръбският президент Александър Вучич заяви, че правителството ще отпусне над 5 млрд. евро за възстановяване на засегнатата от коронавируса икономика. Минимални заплати ще бъдат осигурени на малки и средни предприятия за период от три месеца.

 • Инженер.bg пита: Как компаниите в бранша реагират на COVID-19?

  Коронавирусът се появи неочаквано и за много кратко промени целия свят. Eкипът ни реши да попита Вас, представителите на техническия сектор, как реагирате, за да се справите със ситуацията, и какви са мерките, които ще се предприемат.

 • Контур-Глобал въведе строги мерки срещу COVID-19

  КонтурГлобал Марица Изток 3 въведе допълнителни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19. Чрез тях дружеството ще гарантира сигурното производство на електрическа енергия, научи Борса.bg от енергийната компания.

 • Македония въвежда дигитално обучение за ученици и студенти

  Правителството на Северна Македония въведе електронно обучение за началните училища, гимназиите и унивеститетите по време на извънредното положение. По електронен път ще се провежда не само преподаването на нов материал, но и изпитването и оценяването.

 • Фирми в ТИЗ с Декларация за мерките срещу COVID-19

  Общо 33 компании от „Тракия икономическа зона“ (ТИЗ) и едно висше учебно заведение в гр. Пловдив се обединиха в обща Декларация към медиите и обществеността, в която обявяват, че работят с внимание и отговорност към обстановката с коронавирусната инфекция.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6