Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Предстои изложението за работодатели „Стажове“ в ТУ-София 23.01.2020 г.

За девета поредна година Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ към Технически университет – София (ТУ-София) организира изложението за работодатели „Стажове“, информираха за Борса.bg от учебното заведение. Събитието ще се проведе на 7-ми април в ТУ-София, а на 8-ми април то ще се състои едновременно във филиала на университета в гр. Пловдив и във Факултет и Колеж – Сливен.

 

 

Стажове“ е чудесна възможност за всички амбициозни студенти, които мечтаят за успешно кариерно развитие в професионалната област, в която се обучават. Изложението се радва на голям интерес и от страна на работодателите, които могат да представят информация за своята дейност, за свободни стажантски позиции, за стипендиантски програми, както и да се срещнат и разговарят със заинтересовани студенти.

 

 

През 2019 г., във форума се включиха 142 утвърдени български и международни работодатели, сред които: АББ България, Айгер Инженеринг, Атлас Копко България, Бер-Хелла Термоконтрол, Данфосс, сегмент Отопление, Интегрейтид Микро-Електроникс България, Киттнер Анлаген унд Машиненбау, КонтурГлобал, Либхер-Транспортейшън Системс Марица, Либхер-Хаусгерете Марица, Луфтханза Техник София, Мелексис България, Метал Технолоджи Груп, ММ Механикс, Мултивак България Продакшън, РАИС, Райхле и Де-Масари България Пръдакшън, Сентилион, Спектри, Стомана Индъстри, Строително оборудване, ТЕСИ, Трейс Ипома, Фесто Производство, ЧЕЗ България, EVN България и др.

 

За поредна година Инженер.БГ е основен медиен партньор на събитието и традиционен участник в него. Екипът ни ще се включи със свой щанд както в гр. София, така и в гр. Пловдив, за да представи на студентите възможностите за търсене на работа, стаж и обучения за квалификация и преквалификация, които Борса.bg предлага.

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6