Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Жечко Кюркчиев: Основен двигател на Теси са служителите 14.02.2020 г.

През 2020 г. фирма Теси отбелязва своята 27-годишнина. За ролята на екипа като двигател на дружеството, кои са личностните качества, спомогнали за утвърждаването на дружеството като европейски лидер, както и какъв е перфектният служител там, разказва в интервю пред сп. Noblesse Oblige г-н Жечко Кюркчиев – основател и главен изпълнителен директор на Теси.

 

Духът и пламенната работа на екипа на Теси са константи, които ще останат непроменени и в бъдеще, убеден е г-н Кюркчиев. Той допълва още, че сред колегите си има специалисти, които са постъпили на работа още от основаването на компанията.

 

Запитан относно своите личностни компетенции, които са му помогнали за утвърждаването на Теси като лидер на европейския пазар, той посочва: умението да трансформира мечтите и амбициите си в цел, която да ангажира много хора, общите ценности и морал, както и личния пример.

 

А идеалният служител на компанията г-н Жечко Кюркчиев описва като винаги готов за промяна, енергичен, умен, иновативен, талантлив и открит.

 

Теси е доказан европейски производител на електрически бойлери и отоплителни уреди и реализира продажби в над 54 страни. Фирмата разполага с 4 завода в градовете Шумен и Смядово и производствен капацитет от 1.5 милиона уреда годишно.

 

Целия материал по темата можете да прочетете на уебстраницата на компанията.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Теси

Браншът In Brief

 • Подобряване в бизнес климата през юни отчита НСИ

  През юни т.г. общият показател на бизнес климата е нараснал с 11.4 пункта спрямо май т.г. Това се дължи на по-благоприятния бизнес климат във всички наблюдавани сектори – промишленост, строителство, търговия на дребно и услуги.

 • Zijin Mining с инвестиция от 1.26 млрд. долара в Сърбия

  Сръбската компания Zijin Bor Copper, част от китайската минна група Zijin Mining, ще инвестира 1.26 млрд. долара за ремонтни дейности и подобрения в безопасността и опазване на околната среда в минния комплекс в гр. Бор, Сърбия.

 • „Македонски железници – Инфраструктура“ получи 2.2 млн. евро

  През юни т.г. Министерството на транспорта и съобщенията на страната е предоставило над 2.2 млн. евро на Общественото предприятие „Македонски железници – Инфраструктура“. Средствата са заем от Европейската банка за възстановяване и развитие.

 • Румъния изгражда модерна болница в Букурещ

  До края на юли 2020 г. се приемат оферти за изграждането на болница „Saint Vasile cel Mare“ в Букурещкия квартал „Район 1“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. От районното кметство съобщиха, че над 30 международни компании са поискали разяснения по процедурата.

 • Изграждат 4 завода в Тракия икономическа зона

  Предстои да бъдат изградени 4 нови завода в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщава Money.bg, позовавайки се на изпълнителния директор на ТИЗ инж. Πлaмeн Πaнчeв, цитиран от „24 чaca“. За построяването им ще бъдат вложени близо 30-40 млн. евро.

 • София е сред топ 20 на най-технологичните градове в Европа

  София попадна в класацията за най-технологични градове в Европа – Tech Cities of the Future 2020/21, съставена от изданието fDi Intelligence и специализираната технологична медия The Next Web, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6