Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Жечко Кюркчиев: Основен двигател на Теси са служителите 14.02.2020 г.

През 2020 г. фирма Теси отбелязва своята 27-годишнина. За ролята на екипа като двигател на дружеството, кои са личностните качества, спомогнали за утвърждаването на дружеството като европейски лидер, както и какъв е перфектният служител там, разказва в интервю пред сп. Noblesse Oblige г-н Жечко Кюркчиев – основател и главен изпълнителен директор на Теси.

 

Духът и пламенната работа на екипа на Теси са константи, които ще останат непроменени и в бъдеще, убеден е г-н Кюркчиев. Той допълва още, че сред колегите си има специалисти, които са постъпили на работа още от основаването на компанията.

 

Запитан относно своите личностни компетенции, които са му помогнали за утвърждаването на Теси като лидер на европейския пазар, той посочва: умението да трансформира мечтите и амбициите си в цел, която да ангажира много хора, общите ценности и морал, както и личния пример.

 

А идеалният служител на компанията г-н Жечко Кюркчиев описва като винаги готов за промяна, енергичен, умен, иновативен, талантлив и открит.

 

Теси е доказан европейски производител на електрически бойлери и отоплителни уреди и реализира продажби в над 54 страни. Фирмата разполага с 4 завода в градовете Шумен и Смядово и производствен капацитет от 1.5 милиона уреда годишно.

 

Целия материал по темата можете да прочетете на уебстраницата на компанията.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Теси ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Теси

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6