Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Етем България успешно приключва проект за обучение на персонала 17.06.2019 г.

ЕТЕМ е една от водещите фирми за екструдиране на алуминий в Югоизточна Европа и е първата компания, напълно интегрираща процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция. Компанията добре знае, че зад успеха на всяка една организация стои екип от висококвалифицирани специалисти. Затова непрестанно се стреми да развива политиката за обучение на своите кадри. А в началото на месец юли 2019 г. Етем България ще приключи успешно важен вътрешен проект за повишаване на производителността на труда и адаптивността на служителите, научи Борса.bg от компанията.

 

 

Проектът предоставя възможност за обучения на служителите, които от своя страна да създадат условия за устойчива заетост. Главната му цел е предоставянето на устойчиви и качествени възможности за кариерно развитие и продължаващо обучение на 125 служители, заети в основните организационни и производствени процеси.

 

„Успешната реализация на проекта дава една добра професионална база за създаването на качествена и дълготрайна заетост в компанията. Това от своя страна спомага за постигането на висока конкурентоспособност на дружеството в условията на глобална конкуренция.“, споделят от ЕТЕМ България.

 

Проектът е финансиран с помощта на Европейския Социален Фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020 г.

 

Източник на снимковия материал: Етем България

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6