Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Джи Пи Груп отново отваря вратите си за стажанти 05.05.2021 г.

Джи Пи Груп обяви, че ще стартира своята стажантска програма, за която все още набира кандидати в градовете София, Бургас, Шумен и Пловдив, научи Борса.bg от компанията. Основната цел на стажа е да подкрепи студентите по пътя на тяхното образование, предоставяйки им практически опит в реална среда.

 

 

Компанията предлага платен стаж с продължителност три месеца. Студентите ще започнат програмата на трудов договор и ще имат възможността да се възползват от допълнителни социални придобивки. Опитен ментор ще ги обучава  и ще им дава насоки по време на практическите им задачи.

 

Участие в програмата могат да вземат студенти от трети, четвърти и пети курс. Те трябва да имат среден успех над 4.50, висока мотивация и амбиция за развитие.

 

Мотото на стажантската кампания тази година е: „Дай старт на кариерата си в Джи Пи Груп“. На кандидатите показали добри резултати ще им бъде предоставена възможност да станат част от екипа на компанията.

 

Може да кандидатствате за стажа, като изпратите своята автобиография, мотивационно писмо, аргументиращо желанието Ви да бъдете част от Джи Пи Груп и информация за отдел и офис в страната, за които кандидатствате.

 

Необходимо е да изпратите Вашата кандидатура за участие на имейл: careers@gpgroup.bg.

 

Крайният срок за кандидатстване е 30 май 2021 г.

 

Източник на снимковия материал: Джи Пи Груп

Браншът In Brief

 • СуперХостинг.БГ придоби активите на ICN.BG

  От 8 юни 2021 СуперХостинг.БГ пое цялостното обслужване на клиентите на българската хостинг компания ICN.BG, съобщиха от СуперХостинг.БГ, която придоби активите на дружеството. Финализирано е и административното прехвърляне на всички услуги на ICN.bg.

 • IMI България с бронзово отличие в благотворително щафетно бягане

  Отборът зае престижното пето място измежду 60 отбора от фирми от различни сфери на дейност. Класирането бе по място и общо време на отбора. При смесените отбори служителите на IMI България се класираха трети и спечелиха бронзови медали.

 • Излезе първото у нас ръководство за зелени и паркинг-покриви

  Зеленината върху сградите има положителен санитарно-хигиенен ефект. Покривното озеленяване намалява така наречените градски топлинни острови в големите населени места – зони с екстремно висока температура на въздуха през лятото.

 • Сърбия подготвя Национална архитектурна стратегия

  Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия проведе семинар за подготовката на Националната архитектурна стратегия на страната, на който се разгледаха ключовите проблеми в архитектурната политика и техните причини.

 • Екипът на АК Магнит взе участие в Postbank Business Run 2021

  Представителите на АК Магнит се класираха на 46-о място от всички 226 отбора, а изпълнителният директор на компанията, г-н Иван Стратиев, спечели второ място в надпреварата за изпълнителни директори CEO Dash.

 • Уебинар Smart cities beyond the BRIDGE ще се проведе на 18 юни

  На 18 юни 2021 г. фондация „Клъстер информационни и комуникационни технологии“ и Клъстер за дигитална трансформация и иновации организират виртуалното събитие Smart cities beyond the BRIDGE. Събитието ще се проведе от от 11:00 ч. в ZOOM.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6