Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Деница Борисова от Фесто Производство ще е водещ на уебинар 10.01.2019 г.

На 23 януари 2019 г. ще се проведе уебинарът „Привличане, управление и задържане на таланти“ – менторска програма на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Водещ на онлайн семинара ще бъде Деница Борисова, един от менторите на програмата и ръководител на отдел „Човешки ресурси и правен“ във Фесто Производство, информираха за Борса.bg от БАУХ.

 

 

На 23 януари от 17:00 часа всеки член на БАУХ ще има достъп до уебинара, като единственото, което се изисква, е участниците да се регистрират до 21 януари.

 

Темата на събитието „Привличане, управление и задържане на таланти“ е определена от членовете на асоциацията като една от трите най-актуални и полезни.

 

Водещият на уебинара Деница Борисова е с дългогодишен опит в сферата на човешките ресурси. От 8 години заема поста на ръководител на отдел „Човешки ресурси и правен“ във Фесто Производство, дъщерна компания на германския концерн Festo AG & Co. KG, която произвежда магнитни датчици, сензори за поток и налягане, пропорционални вентили, комуникационни модули и др.

 

Регистрация за участие в събитието можете да направите ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Фесто Производство ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: БАУХ

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6