Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Водещи фирми участват в онлайн „Национални дни на кариерата“ 25.03.2020 г.

Днес, 25 март 2020 г., продължава форумът „Национални дни на кариерата“ – 2020, който тази година се провежда в онлайн формат в три поредни дни – от 24 до 26 март от 11:00 до 17:00 ч, научи Борса.bg.

 

 

Онлайн срещата си с компаниите участници потребителите могат да осъществят чрез чат интервюта на платформата на събитието. Посетителите на виртуалните щандове на организациите ще могат да научат повече за тяхната дейност, както и какви са актуалните свободни работни позиции там.

 

Днес участие във виртуалните „Национални дни на кариерата“ ще вземат водещи компании, сред които Бер-Хелла Термоконтрол, АББ България, Луфтханза Техник София, Монтюпе-Линамар.

 

В рамките на третия ден от изложението бъдещите кандидати за работа отново ще могат да посетят виртуалния щанд на АББ България, както и да се срещнат с представители на Либхер-Хаусгерете Марица, Либхер-Транспортейпън Системс Марица, Интегрейтид Микро-Електроникс България и др.

 

За участие в кариерния форум е необходима предварителна регистрация на онлайн платформата на събитието.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com, JobTiger

Браншът In Brief

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • Северна Македония с мерки за екологично развитие

  Правителството на Северна Македония ще инвестира в енергийната ефективност на страната. До 2024 г. всички държавни институции ще преминат към областната енергийна мрежа и ще използват високоефективни инверторни климатици или термопомпи.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6