Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Да вземем децата в офиса? В Луфтханза това вече е възможно 04.10.2019 г.

Съчетаването на работните задължения с отглеждането на децата понякога представлява предизвикателство за родителите. Решение на този въпрос обаче намериха от Луфтханза Техник София. „В нашия голям екип понякога се налага служителите да вземат на работа със себе си и своите деца. Затова обособихме т. нар. „Parent-Child“ офис, който да осигури комфортни условия както на родителите, така и на малчуганите“, разказаха пред Борса.bg от авиостроителната компания.

 

 

Пространството за децата е оборудвано с разнообразни играчки и материали, с които подрастващите могат да играят, рисуват и да се забавляват.

 

„Грижа за служителите на Луфтханза Техник София е приоритет на компанията. Считаме, че „Parent-Child“ офисът е оптималното решение, за да могат нашите колеги да се фокусират върху работните си задачи и едновременно с това да полагат грижи за малките“, допълниха от дружеството.

 

Луфтханза Техник София е дружество на световния лидер в ремонта и поддръжката на самолети, самолетни компоненти и двигатели Lufthansa Technik AG и авиационната компания Бългериан Еъруейз Груп. Българският център за авиационна поддръжка се отличава с високо качество и надеждност на предлаганите услуги и е един от най-предпочитаните работодатели сред студентите за 2019 г.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Луфтханза Техник София ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София

Браншът In Brief

 • Теси е на осмо място сред най-големите фирми в Шумен и Търговище

  Теси зае осмо място сред Топ 100 на най-големите компании в Шумен и Търговище. „През 2018 г. Теси регистрира приходи от 124 401 000 лв., което е с 6.41% повече спрямо 2017 г., когато компанията отчете приходи от 116 906 000 лв.“, коментираха от Теси.

 • Луфтханза получи сертификат за инвестиции

  Луфтханза Техник София е сред четирите компании, които получиха сертификат за инвестиции клас „А“, издаден по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Авиоремонтното дружество ще изпълни проект за разширение на своята база в гр. София.

 • ЧЕЗ ЕСКО изгражда фотоволтаична централа за Аурубис България

  ЧЕЗ ЕСКО България и фирма Аурубис България сключиха договор за изграждането на фотоволтаична централа с мощност от 10 MWh за собствено потребление. Централата ще бъде монтирана на площадка в медодобивния завод на Аурубис България в Средногорието.

 • Северна Македония с мащабен проект за пътни ремонти

  Министерството на транспорта и комуникациите на Северна Македония обяви търг за строителството и рехабилитацията на местни улици и пътища в 17 общини. Това е първата част от проекта, в която са включени 28 улици с обща дължина от 23.6 km.

 • Строят нови съоръжения в община Инджия, Сърбия

  Предстои изграждането на няколко нови съоръжения в Община Инджия, Сърбия. През последните три години са сключени споразумения с 11 компании, закупили площи в индустриалната зона, част от които вече стартираха своята дейност.

 • Дънди Прешъс Металс с рекордни добиви на злато

  Дънди Прешъс Металс отчете високи резултати през второто тримесечие на 2020 г. Производството на злато възлиза на 81 365 унции в концентрат. От двата рудника „Челопеч“ и „Ада тепе“ са добити общо близо 800 хил. тона руда, което е 55% растеж на годишна база.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6