Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Да вземем децата в офиса? В Луфтханза това вече е възможно 04.10.2019 г.

Съчетаването на работните задължения с отглеждането на децата понякога представлява предизвикателство за родителите. Решение на този въпрос обаче намериха от Луфтханза Техник София. „В нашия голям екип понякога се налага служителите да вземат на работа със себе си и своите деца. Затова обособихме т. нар. „Parent-Child“ офис, който да осигури комфортни условия както на родителите, така и на малчуганите“, разказаха пред Борса.bg от авиостроителната компания.

 

 

Пространството за децата е оборудвано с разнообразни играчки и материали, с които подрастващите могат да играят, рисуват и да се забавляват.

 

„Грижа за служителите на Луфтханза Техник София е приоритет на компанията. Считаме, че „Parent-Child“ офисът е оптималното решение, за да могат нашите колеги да се фокусират върху работните си задачи и едновременно с това да полагат грижи за малките“, допълниха от дружеството.

 

Луфтханза Техник София е дружество на световния лидер в ремонта и поддръжката на самолети, самолетни компоненти и двигатели Lufthansa Technik AG и авиационната компания Бългериан Еъруейз Груп. Българският център за авиационна поддръжка се отличава с високо качество и надеждност на предлаганите услуги и е един от най-предпочитаните работодатели сред студентите за 2019 г.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Луфтханза Техник София ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6