Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Да вземем децата в офиса? В Луфтханза това вече е възможно 04.10.2019 г.

Съчетаването на работните задължения с отглеждането на децата понякога представлява предизвикателство за родителите. Решение на този въпрос обаче намериха от Луфтханза Техник София. „В нашия голям екип понякога се налага служителите да вземат на работа със себе си и своите деца. Затова обособихме т. нар. „Parent-Child“ офис, който да осигури комфортни условия както на родителите, така и на малчуганите“, разказаха пред Борса.bg от авиостроителната компания.

 

 

Пространството за децата е оборудвано с разнообразни играчки и материали, с които подрастващите могат да играят, рисуват и да се забавляват.

 

„Грижа за служителите на Луфтханза Техник София е приоритет на компанията. Считаме, че „Parent-Child“ офисът е оптималното решение, за да могат нашите колеги да се фокусират върху работните си задачи и едновременно с това да полагат грижи за малките“, допълниха от дружеството.

 

Луфтханза Техник София е дружество на световния лидер в ремонта и поддръжката на самолети, самолетни компоненти и двигатели Lufthansa Technik AG и авиационната компания Бългериан Еъруейз Груп. Българският център за авиационна поддръжка се отличава с високо качество и надеждност на предлаганите услуги и е един от най-предпочитаните работодатели сред студентите за 2019 г.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Луфтханза Техник София ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София

Браншът In Brief

 • Финансиране от ОПОС за ПИП ще получат шест ВиК дружества

  Министерството на околната среда и водите и Министерството на регионалното развитие и благоустройството сключиха договор за подпомагане регионалното инвестиционно планиране в отрасъл ВиК на стойност 22.8 млн. лева по ОПОС.

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6