Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

БАТА АГРО избра своя нов председател 07.02.2018 г.

Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА АГРО) избра своя нов председател – Даниел Минев на общо събрание, съобщиха за  Борса.bg от асоциацията. От 2013 г. до момента г-н Минев управлява компанията Интерагри България, която е член на неправителствената организация.

 

Даниел Минев е познат като верен на принципите си мениджър. Той успя да наложи в България и марката за строителна и земеделска техника New Holland. Кариерата му включва заемането на ключови позиции в енергийните звена на световния лидер General Electric в Централна и Източна Европа. От 2014 г. е носител на отличието Агробизнесмен на България.

 

Даниел Минев е възпитаник на Технически университет – Варна, като през 2003 г. завършва магистърската си степен в Международния университет във Флорида (Florida International University) по специалност „Електротехника“ (Electrical Engineering).

 

Източник на снимковия материал: Българска асоциация на търговците на агротехника

Браншът In Brief

 • Тече проект за чисти технологии за близо 24 млн. лв.

  От 30 март 2018 г. тече изпълнението на проект „Чисти технологии за устойчива околна среда“, чиято обща стойност е близо 24 млн. лв., съобщиха за Борса.bg Университета по архитектура, строителство и геодезия. Очаква се дейностите да приключат до края на 2023 г.

 • Български компании успешно развиват дейност в Узбекистан

  Узбекистан активно привлича инвестиции в промишленото производство в сферата на хранително-вкусовата, химическата, текстилната и преработвателната промишленост, фармацевтиката и др., информираха за Борса.bg от Министерство на икономиката.

 • Аурубис България с увеличено производство

  Лидерът в медопреработването и най-големият производител на мед в Европа, Аурубис България, е преработил 9% повече концентрат за последните шест месеца, научи Борса.bg. Производството на катодна мед в пирдопския завод обаче е леко намаляло.

 • Хидроелектрика ще модернизира 5 ВЕЦ в Румъния

  Румънското държавно предприятие Хидроелектрика, което е най-големият производител на енергия от вецове в Румъния, ще модернизира 5 водноелектрически централи, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Модернизацията ще се извърши на два етапа.

 • Hellenic Petroleum отпуска стипендии на македонски студенти

  За втора година студенти от Македония ще имат възможност да получат стипендии от Hellenic Petroleum за следдипломна квалификация в Гърция, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. През 2017 г. Hellenic Petroleum Group – най-голямата енергийна група в Гърция и региона.

 • Пайп Систем изгражда база на Райсволф България в Божурище

  Пайп Систем изгражда инсталациите на административна сграда, архивохранилище и център за поверително унищожаване на носители на данни на Райсволф България в Индустриална зона София-Божурище, информираха от инженеринговата компания.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6