Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

БАТА АГРО избра своя нов председател 07.02.2018 г.

Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА АГРО) избра своя нов председател – Даниел Минев на общо събрание, съобщиха за  Борса.bg от асоциацията. От 2013 г. до момента г-н Минев управлява компанията Интерагри България, която е член на неправителствената организация.

 

Даниел Минев е познат като верен на принципите си мениджър. Той успя да наложи в България и марката за строителна и земеделска техника New Holland. Кариерата му включва заемането на ключови позиции в енергийните звена на световния лидер General Electric в Централна и Източна Европа. От 2014 г. е носител на отличието Агробизнесмен на България.

 

Даниел Минев е възпитаник на Технически университет – Варна, като през 2003 г. завършва магистърската си степен в Международния университет във Флорида (Florida International University) по специалност „Електротехника“ (Electrical Engineering).

 

Източник на снимковия материал: Българска асоциация на търговците на агротехника

Браншът In Brief

 • Намаляват се емисиите на CO2 в българската индустрия

  България ще премине към ограничаване на емисиите на въглероден диоксид (CO2) от индустрията. Това стана ясно след като Европейският парламент одобри проект на директива за затягане на ограниченията на Европейския съюз за емисиите на CO2.

 • София ще е домакин на Европейския минен бизнес форум

  Българска минно-геоложка камара, Министерство на енергетиката и Европейската асоциация на минните индустрии организират Европейския минен бизнес форум, който ще представи решения за устойчиво развитие на минерално-суровинната индустрия.

 • Архитектурният форум Share Sofia ще се проведе през юни

  На 7 юни 2018 г. ще се проведе второто издание на международния архитектурен форум Share Sofia в гр. София, Хотел „Балкан”. На събитието ще присъстват представители на 11 държави, научи Борса.bg от Камарата на архитектите в България (КАБ).

 • България и Турция ще организират съвместни бизнес форуми

  На среща между министъра на икономиката Емил Караниколов и колегата му от Турция Нихат Зейбекчи стана ясно, че двамата са се споразумели да организират два съвместни бизнес форума през 2018 г. в подкрепа на търговско-икономическите отношения.

 • АК Електрик откри нов цех за катафореза в завода си в Радомир

  Дъщерното дружество на шведския производител на електрически табла, механични и пластмасови изделия AQ GROUP AB AК Електрик АД отвори нов цех за покритие на метални части чрез електрофореза в завода си в гр. Радомир, научи Борса.bg.

 • Balkan Light 2018 ще „освети“ българската столица тази година

  От 4 до 6 юни 2018 г. в столицата на България – София, ще се проведе балканската конференция по осветление Balkan Light 2018. Седмото издание на международния форум ще се състои в Интерпред, зала „София“, където специалисти в областта на осветлението ще обменят опит.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6