Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

А1 организира онлайн събития за личностно развитие 11.05.2020 г.

Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията.

 

 

На 12 май компанията инициира онлайн среща на тема „Виртуално интервю, реални възможности“. Събитието ще се проведе от 11 ч. до 14 ч.

 

На 13 май А1 организира практическо обучение на тема „Разрешаване на проблеми“. Участниците в него ще научат различни методи за справяне с проблеми от всякакво естество и ще добият представа кои са реалните проблеми и как те биха помогнали да се изградят като личности, които знаят как да реагират във всеки един момент. Събитието ще се проведе от 11 ч. до 13 ч.

 

На 21 май компанията организира практическо обучение на тема „Екипна ефективност“. Участниците в него ще научат какво е необходимо за правилното функциониране на един работен екип, а също и защо умението за работа в екип е в „Топ 3“ на най-търсените умения от работодателите в 21 век. Събитието ще се проведе от 11 ч. до 13 ч.

 

На 28 май А1 организира практическо обучение на тема „Как да се подготвим и представим на интервю“, насочено към личностното представяне. Участниците в него ще научат повече за възможностите на пазара на труда и как да изберат своя работодател. Ще бъде дискутирана темата как се пише отличаващо се CV. Организаторите ще представят полезни съвети за това как трябва да се държим по време на интервю за работа. Събитието ще се проведе от 11 ч. до 13 ч.

 

Желаещите да участват в събитията на А1 могат да се регистрират ТУК.

 

Източник на снимковия материал: А1

Браншът In Brief

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • Северна Македония с мерки за екологично развитие

  Правителството на Северна Македония ще инвестира в енергийната ефективност на страната. До 2024 г. всички държавни институции ще преминат към областната енергийна мрежа и ще използват високоефективни инверторни климатици или термопомпи.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6