Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Анса Борима ще разкрие 200 работни места в Ловеч 20.09.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Българо-италианският консорциум Анса Борима има намерение да разкрие 200 нови работни места в Ловеч, получи информация Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

Компанията е водещ производител на Балканите на комплексно телекомуникационно оборудване за оптични и медни кабелни мрежи и централи, GSM мрежи, оборудване за кабелни мрежи за интернет и телевизия, оборудване за електроразпределение и др.

 

Сдружението ще наеме помещения в Северната индустриална зона на гр. Ловеч и до края на годината смята да започне производство.

 

Анса Борима работи с най-големите фирми в бранша и е предпочитан доставчик от Шнайдер Електрик и ABB. В момента имат бази в с. Борима и гр. Искър. В Ловеч се предвижда да се извършва най-вече монтаж, като предстои да се обучат бъдещите работници.

 

През 2016 г. българо-италианската група е обявена за четвъртото най-бързо развиващо се предприятие в България в сектор „Електротехника“.

 

Източник на снимковия материал: Анса Борима

Браншът In Brief

 • SAP ще увеличи капитализацията си с 90 млрд. евро до 2023 г.

  SAP – една от най-големите технологични компании в Европа, която разполага с офис и в България, планира да увеличи капитализацията си с 90 млрд. евро до 2023 г., научи Борса.bg. Очаква се пазарната ѝ мощност да достигне между 250 и 300 млрд. долара.

 • Българският IT дистрибутор Солитрон вече е собственост на ALSO

  Швейцарската компания ALSO е новият собственик на българския IT дистрибутор Солитрон, научи Борса.bg. Българската компания, основана през 1991 г. в гр. София, е с пазарен дял от над 30% и оборот от 110 млн. евро.

 • CTP Invest завършва логистичен център в Сърбия през юни 2019 г.

  Дистрибуционно-логистичният център, който започна да изгражда холандската компания CTP Invest в индустриалната зона на Шимановци, Сърбия, се очаква да бъде завършен към средата на тази година, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • След 10-годишна пауза в Румъния отново ще произвеждат трактори

  След 10-годишна пауза отново стартира производството на румънски селскостопански трактори – вече е факт първият такъв от модел TAGRO. Очаква се серийното производство да започне още тази година след сертифициране от румънския регистър на автомобилите (RAR).

 • Заповядайте на семинар за Autodesk решения за ВиК мрежи

  На 24 април 2019 г. в хотел „Новотел София” ще се проведе семинар, посветен на актуални софтуерни решения на Autodesk за проектиране на ВиК мрежи, информираха за Борса.bg от Българска асоциация по водите (БАВ), които са едни от организаторите на събитието.

 • Магна Пауъртрейн Пловдив е с нов собственик

  Магна Пауъртрейн Пловдив, производител на автомобилни компоненти, е с нов собственик – южнокорейската компания Hanon Systems. Придобиването е част от глобална сделка за девет завода на канадската фирма Magna, научи Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6