Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HR новини

Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист 16.04.2021 г.

Ако притежавате способност да откривате технически таланти и искате да се реализирате в динамичната сфера на машиностроенето, то Айгер Инженеринг има подходящото предложение за кариерна реализация!

 

Айгер Инженеринг присъства на българския пазар от 1994 г. Компанията е базирана в гр. Пловдив и реализира бутикови машини за клиенти от цял свят. Дружеството е носител на приза „Най-иновативното предприятие на България за 2015 година“, а през 2020 г. бе номинирано за наградите „Експортьор на годината“.

 

Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 

За да кандидатствате за обявената позиция, изпратете своята автобиография на имейл hr@aiger.com или споделете новината с Ваши приятели!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Айгер Инженеринг ООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Айгер Инженеринг

Браншът In Brief

 • Procter & Gamble откри нов завод в Урлати, Румъния

  Procter & Gamble откри нов завод в румънския град Урлати. Новото съоръжение ще произвежда капсули с течен перилен препарат на марката Ариел. Продукцията е предназначена предимно за износ в редица европейски страни. С това ще бъдат открити над 200 работни места.

 • Kemet Electronics с план за разширяване на базата си в Скопие

  Планът на компанията предвижда откриване на R&D център, който ще се фокусира върху производството на нови кондензатори, създаването на нови производствени съоръжения и разкриването на помещения за изследване и тестване на нови материали.

 • Булмаркет навлиза на румънския жп пазар

  През април т.г. Юнайтед Рейлуейс стартира своята дейност в Румъния. Юнайтед Рейлуейс ще обслужва работата на Булмаркет на територията на Румъния. Нейната дейност е свързана с двата терминала за пропан бутан, които се намират в Гюргево и Галац.

 • Внесоха проект за превръщането на Централна баня в бaлнeoцeнтъp

  Планът за обновяването на северното и източното крило на Централна минерална баня в София вече е внесен за разглеждане в Столичния общински съвет, научи Борса.bg от Градът Медиа Груп. Той бе paзpaбoтeн oт Oбщинско предприятие „Coфияплaн“.

 • Китайският производител Mei Ta планира нови инвестиции в Сърбия

  Китайският производител на части за автомобили и мотоциклети Mei Ta планира нови инвестиции в индустриалната зона в Барич в Сърбия. Първоначалната идея на ръководството е да построят в Барич най-големия логистичен център на компанията за Европа.

 • Конкурсът „Стартирай 4.0“ ще дигитализира две предприятия у нас

  Представителства на няколко световни компании у нас обявиха началото на конкурса „Стартирай 4.0“. Той има за цел да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигиталната трансформация в производството, а основен организатор е Шнайдер Електрик България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6