Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

REVEN Solutions

REVEN Solutions

http://www.reven.bg/

REVEN Solutions е водеща европейска компания, специализирана в предоставянето на технически решения и първокласно оборудване за улавяне и отделяне на маслена мъгла и емисии от металообработващите машини.

 

Фирмата е официален представител за територията на България и Румъния на утвърдения германски производител на апаратура за филтриране на въздух в индустриални предприятия – Rentschler REVEN. Немската компания е основана през 1905 г. като частно предприятие, занимаващо се с изграждането на апаратура и системи, предназначени за производствени съоръжения и заводи. Rentschler REVEN остава вярна на областта, в която развива своята дейност, специализирайки в проектиране и производство на индустриални решения за пречистване на въздуха през десетилетията.

 

Филтриращите системи за маслената мъгла от REVEN помагат на фирмите-производители да подобрят многократно условията за работа в помещенията, в резултат на което служителите са много по-мотивирани, производителността значително по-висока, а оперативните разходи – редуцирани. Технологичните решения на REVEN гарантират още много по-ниски разходи за поддръжка на производствените съоръжения, поради високата ефективност на въздухоочистителите, както и по-високо качество на продукцията, поради постоянната температура в помещението.

 

Клиенти на компанията са десетки световно доказани производствени компании, сред които Schaeffler Group, Bosch, AEG, Audi, Daimler, Hawle TreppenLifte и др.

REVEN Solutions

Адрес: Румъния, гр. Тимишоара, ул. "C-tin cel Mare" №107

Телефон: 0040/737 624 882

E-mail: contact@reven.bg

Браншът In Brief

 • Теси е на осмо място сред най-големите фирми в Шумен и Търговище

  Теси зае осмо място сред Топ 100 на най-големите компании в Шумен и Търговище. „През 2018 г. Теси регистрира приходи от 124 401 000 лв., което е с 6.41% повече спрямо 2017 г., когато компанията отчете приходи от 116 906 000 лв.“, коментираха от Теси.

 • Луфтханза получи сертификат за инвестиции

  Луфтханза Техник София е сред четирите компании, които получиха сертификат за инвестиции клас „А“, издаден по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Авиоремонтното дружество ще изпълни проект за разширение на своята база в гр. София.

 • ЧЕЗ ЕСКО изгражда фотоволтаична централа за Аурубис България

  ЧЕЗ ЕСКО България и фирма Аурубис България сключиха договор за изграждането на фотоволтаична централа с мощност от 10 MWh за собствено потребление. Централата ще бъде монтирана на площадка в медодобивния завод на Аурубис България в Средногорието.

 • Северна Македония с мащабен проект за пътни ремонти

  Министерството на транспорта и комуникациите на Северна Македония обяви търг за строителството и рехабилитацията на местни улици и пътища в 17 общини. Това е първата част от проекта, в която са включени 28 улици с обща дължина от 23.6 km.

 • Строят нови съоръжения в община Инджия, Сърбия

  Предстои изграждането на няколко нови съоръжения в Община Инджия, Сърбия. През последните три години са сключени споразумения с 11 компании, закупили площи в индустриалната зона, част от които вече стартираха своята дейност.

 • Дънди Прешъс Металс с рекордни добиви на злато

  Дънди Прешъс Металс отчете високи резултати през второто тримесечие на 2020 г. Производството на злато възлиза на 81 365 унции в концентрат. От двата рудника „Челопеч“ и „Ада тепе“ са добити общо близо 800 хил. тона руда, което е 55% растеж на годишна база.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6