Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

REVEN Solutions

REVEN Solutions

http://www.reven.bg/

REVEN Solutions е водеща европейска компания, специализирана в предоставянето на технически решения и първокласно оборудване за улавяне и отделяне на маслена мъгла и емисии от металообработващите машини.

 

Фирмата е официален представител за територията на България и Румъния на утвърдения германски производител на апаратура за филтриране на въздух в индустриални предприятия – Rentschler REVEN. Немската компания е основана през 1905 г. като частно предприятие, занимаващо се с изграждането на апаратура и системи, предназначени за производствени съоръжения и заводи. Rentschler REVEN остава вярна на областта, в която развива своята дейност, специализирайки в проектиране и производство на индустриални решения за пречистване на въздуха през десетилетията.

 

Филтриращите системи за маслената мъгла от REVEN помагат на фирмите-производители да подобрят многократно условията за работа в помещенията, в резултат на което служителите са много по-мотивирани, производителността значително по-висока, а оперативните разходи – редуцирани. Технологичните решения на REVEN гарантират още много по-ниски разходи за поддръжка на производствените съоръжения, поради високата ефективност на въздухоочистителите, както и по-високо качество на продукцията, поради постоянната температура в помещението.

 

Клиенти на компанията са десетки световно доказани производствени компании, сред които Schaeffler Group, Bosch, AEG, Audi, Daimler, Hawle TreppenLifte и др.

REVEN Solutions

Адрес: Румъния, гр. Тимишоара, ул. "C-tin cel Mare" №107

Телефон: 0040/737 624 882

E-mail: contact@reven.bg

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6