Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

П и М Груп

П и М Груп

http://www.pimgroup.eu/

Под търговското име P&M GROUP са обединени добре познатите в бранша фирми П и М Консултинг АД и ПИМ Д. Иванова ЕООД, работещи в сферата на водоснабдяването и канализацията, отоплението и климатизацията. Дейността, която те извършват, се състои в: доставка и монтаж на компоненти за водоснабдителни, отоплителни и климатични инсталации; доставка, СМР и пускане в експлоатация на противопожарни системи, помпени станции за питейни и отпадни води; проектиране и изработване на системи и ел. табла за управление и контрол на помпени системи; гаранционно и извън гаранционно обслужване; абонаментна поддръжка.

 

Нова област в дейността на компанията е създаването и стопанисването на малки комплекси за отдих и туризъм като вече има изградена и успешно функционираща база на остров Тасос, Гърция, както и комплекс за отдих в близост до град Монтана.

 

P&M GROUP е представителство и дистрибутор на водещи европейски фирми-производители на помпи и помпено оборудване като Grundfos, Danfoss, HOMA, DAB, S. AIVAZIS, Varisco.

П и М Груп

Централен офис София 

Адрес: София 1434, кв. Симеоново, ул. "Босилек" №55A

(Симеоновско шосе, след околовръстен път)

Телефон: 02/961 40 45  

E-mail: office@pimgroup.eu

 

Регионален офис Пловдив

Адрес: Пловдив, ул. "Пещерско шосе" №21

Телефон: 032/64 10 89; 0898 638 274

E-mail: plovdiv@pimgroup.eu

 

Регионален офис Видин

Адрес: Видинул. "Дунавска" №42

Телефон: 0896 821 913

E-mail: vidin@pimgroup.eu

Партньори

Браншът In Brief

 • Atlantic Stark ще изгради нова фабрика за снакс Смоки в Белград

  Сръбската компания Atlantic Stark подписа споразумение за разширяване на сътрудничеството си със спортната зала Белград Арена и обяви изграждането на нова фабрика за популярния снакс Смоки в Белград. Споразумението бе подписано от Горан Грбович.

 • Стартира архитектурния конкурс „Свързани пространства"

  На 11 май 2022 г. бе даден старта на второто издание на националния архитектурен конкурс „Свързани пространства”, организиран от представителството на Deceuninck за България, съобщиха за Борса.bg от компанията. Конкурсът има за цел да отличи най-добрите проекти.

 • Конкурс на Шнайдер Електрик бе отличен на b2b Green awards

  Конкурсът „Стартирай 4.0“, организиран от Шнайдер Електрик България, спечели първа награда в категория „Зелена инициатива“ за 2022 г. на b2b Green awards, съобщиха за Борса.bg от компанията. Това е първият по рода си у нас конкурс за дигитална трансформация.

 • Envipco вложи над 2 млн. евро във фабрика за рециклиране

  Холандската компания Envipco завърши инвестиция от над 2 милиона евро във фабрика в Румъния за интелигентни машини за рециклиране и машини за обратен вендинг, които приемат пластмаса и връщат пари на потребителя, научи Борса.bg.

 • Алкалоид инвестира в нова фабрика за хемодиализни препарати

  Новата фабрика на Алкалоид за производство на концентрати за хемодиализа, заедно с необходимите складови помещения за суровини, опаковки и готови продукти, заема площ от 2600 m2. Изграждането на съоръжението се извършва в съответствие със строгите стандарти.

 • Екипът на Роберт Бош облагороди Софийския зоопарк

  Роберт Бош, направление Електроинструменти, част от групата Bosch, взе участие в доброволческа акция за облагородяване на Софийския зоопарк. Доброволците се заеха със засаждането на дръвчета, боядисване на пейки и огради, както и почистването на алеи. Инициативата се състоя през изминалия уикенд (14.05.2022-15.05.2022г.) и в нея се включиха близо 100 представители на компанията и техните деца, научи още Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6