Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

П и М Груп

П и М Груп

http://www.pimgroup.eu/

Под търговското име P&M GROUP са обединени добре познатите в бранша фирми П и М Консултинг АД и ПИМ Д. Иванова ЕООД, работещи в сферата на водоснабдяването и канализацията, отоплението и климатизацията. Дейността, която те извършват, се състои в: доставка и монтаж на компоненти за водоснабдителни, отоплителни и климатични инсталации; доставка, СМР и пускане в експлоатация на противопожарни системи, помпени станции за питейни и отпадни води; проектиране и изработване на системи и ел. табла за управление и контрол на помпени системи; гаранционно и извън гаранционно обслужване; абонаментна поддръжка.

 

Нова област в дейността на компанията е създаването и стопанисването на малки комплекси за отдих и туризъм като вече има изградена и успешно функционираща база на остров Тасос, Гърция, както и комплекс за отдих в близост до град Монтана.

 

P&M GROUP е представителство и дистрибутор на водещи европейски фирми-производители на помпи и помпено оборудване като Grundfos, Danfoss, HOMA, DAB, S. AIVAZIS, Varisco.

П и М Груп

Централен офис София 

Адрес: София 1434, кв. Симеоново, ул. "Босилек" №55A

(Симеоновско шосе, след околовръстен път)

Телефон: 02/961 40 45  

E-mail: office@pimgroup.eu

 

Регионален офис Пловдив

Адрес: Пловдив, ул. "Пещерско шосе" №21

Телефон: 032/64 10 89; 0898 638 274

E-mail: plovdiv@pimgroup.eu

 

Регионален офис Видин

Адрес: Видинул. "Дунавска" №42

Телефон: 0896 821 913

E-mail: vidin@pimgroup.eu

Партньори

Браншът In Brief

 • Подобряване в бизнес климата през юни отчита НСИ

  През юни т.г. общият показател на бизнес климата е нараснал с 11.4 пункта спрямо май т.г. Това се дължи на по-благоприятния бизнес климат във всички наблюдавани сектори – промишленост, строителство, търговия на дребно и услуги.

 • Zijin Mining с инвестиция от 1.26 млрд. долара в Сърбия

  Сръбската компания Zijin Bor Copper, част от китайската минна група Zijin Mining, ще инвестира 1.26 млрд. долара за ремонтни дейности и подобрения в безопасността и опазване на околната среда в минния комплекс в гр. Бор, Сърбия.

 • „Македонски железници – Инфраструктура“ получи 2.2 млн. евро

  През юни т.г. Министерството на транспорта и съобщенията на страната е предоставило над 2.2 млн. евро на Общественото предприятие „Македонски железници – Инфраструктура“. Средствата са заем от Европейската банка за възстановяване и развитие.

 • Румъния изгражда модерна болница в Букурещ

  До края на юли 2020 г. се приемат оферти за изграждането на болница „Saint Vasile cel Mare“ в Букурещкия квартал „Район 1“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. От районното кметство съобщиха, че над 30 международни компании са поискали разяснения по процедурата.

 • Изграждат 4 завода в Тракия икономическа зона

  Предстои да бъдат изградени 4 нови завода в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщава Money.bg, позовавайки се на изпълнителния директор на ТИЗ инж. Πлaмeн Πaнчeв, цитиран от „24 чaca“. За построяването им ще бъдат вложени близо 30-40 млн. евро.

 • София е сред топ 20 на най-технологичните градове в Европа

  София попадна в класацията за най-технологични градове в Европа – Tech Cities of the Future 2020/21, съставена от изданието fDi Intelligence и специализираната технологична медия The Next Web, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6