Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

П и М Груп

П и М Груп

http://www.pimgroup.eu/

Под търговското име P&M GROUP са обединени добре познатите в бранша фирми П и М Консултинг АД и ПИМ Д. Иванова ЕООД, работещи в сферата на водоснабдяването и канализацията, отоплението и климатизацията. Дейността, която те извършват, се състои в: доставка и монтаж на компоненти за водоснабдителни, отоплителни и климатични инсталации; доставка, СМР и пускане в експлоатация на противопожарни системи, помпени станции за питейни и отпадни води; проектиране и изработване на системи и ел. табла за управление и контрол на помпени системи; гаранционно и извън гаранционно обслужване; абонаментна поддръжка.

 

Нова област в дейността на компанията е създаването и стопанисването на малки комплекси за отдих и туризъм като вече има изградена и успешно функционираща база на остров Тасос, Гърция, както и комплекс за отдих в близост до град Монтана.

 

P&M GROUP е представителство и дистрибутор на водещи европейски фирми-производители на помпи и помпено оборудване като Grundfos, Danfoss, HOMA, DAB, S. AIVAZIS, Varisco.

П и М Груп

Централен офис София 

Адрес: София 1434, кв. Симеоново, ул. "Босилек" №55A

(Симеоновско шосе, след околовръстен път)

Телефон: 02/961 40 45  

E-mail: office@pimgroup.eu

 

Регионален офис Пловдив

Адрес: Пловдив, ул. "Пещерско шосе" №21

Телефон: 032/64 10 89; 0898 638 274

E-mail: plovdiv@pimgroup.eu

 

Регионален офис Видин

Адрес: Видинул. "Дунавска" №42

Телефон: 0896 821 913

E-mail: vidin@pimgroup.eu

Партньори

Браншът In Brief

 • Руска компания ще модернизира АЕЦ „Козлодуй“ за 28.9 млн. лева

  Държавното руско дружество за атомна енергия Росатом спечели търг за модернизиране на оборудване в АЕЦ „Козлодуй“, научи Борса.bg от Economic.bg. Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 28.9 млн. лв. без ДДС.

 • Сърбия отпуска 5 млрд. евро за възстановяване на икономиката си

  Сръбският президент Александър Вучич заяви, че правителството ще отпусне над 5 млрд. евро за възстановяване на засегнатата от коронавируса икономика. Минимални заплати ще бъдат осигурени на малки и средни предприятия за период от три месеца.

 • Инженер.bg пита: Как компаниите в бранша реагират на COVID-19?

  Коронавирусът се появи неочаквано и за много кратко промени целия свят. Eкипът ни реши да попита Вас, представителите на техническия сектор, как реагирате, за да се справите със ситуацията, и какви са мерките, които ще се предприемат.

 • Контур-Глобал въведе строги мерки срещу COVID-19

  КонтурГлобал Марица Изток 3 въведе допълнителни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19. Чрез тях дружеството ще гарантира сигурното производство на електрическа енергия, научи Борса.bg от енергийната компания.

 • Македония въвежда дигитално обучение за ученици и студенти

  Правителството на Северна Македония въведе електронно обучение за началните училища, гимназиите и унивеститетите по време на извънредното положение. По електронен път ще се провежда не само преподаването на нов материал, но и изпитването и оценяването.

 • Фирми в ТИЗ с Декларация за мерките срещу COVID-19

  Общо 33 компании от „Тракия икономическа зона“ (ТИЗ) и едно висше учебно заведение в гр. Пловдив се обединиха в обща Декларация към медиите и обществеността, в която обявяват, че работят с внимание и отговорност към обстановката с коронавирусната инфекция.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6