Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

П и М Груп

П и М Груп

http://www.pimgroup.eu/

Под търговското име P&M GROUP са обединени добре познатите в бранша фирми П и М Консултинг АД и ПИМ Д. Иванова ЕООД, работещи в сферата на водоснабдяването и канализацията, отоплението и климатизацията. Дейността, която те извършват, се състои в: доставка и монтаж на компоненти за водоснабдителни, отоплителни и климатични инсталации; доставка, СМР и пускане в експлоатация на противопожарни системи, помпени станции за питейни и отпадни води; проектиране и изработване на системи и ел. табла за управление и контрол на помпени системи; гаранционно и извън гаранционно обслужване; абонаментна поддръжка.

 

Нова област в дейността на компанията е създаването и стопанисването на малки комплекси за отдих и туризъм като вече има изградена и успешно функционираща база на остров Тасос, Гърция, както и комплекс за отдих в близост до град Монтана.

 

P&M GROUP е представителство и дистрибутор на водещи европейски фирми-производители на помпи и помпено оборудване като Grundfos, Danfoss, HOMA, DAB, S. AIVAZIS, Varisco.

П и М Груп

Централен офис София 

Адрес: София 1434, кв. Симеоново, ул. "Босилек" №55A

(Симеоновско шосе, след околовръстен път)

Телефон: 02/961 40 45  

E-mail: office@pimgroup.eu

 

Регионален офис Пловдив

Адрес: Пловдив, ул. "Пещерско шосе" №21

Телефон: 032/64 10 89; 0898 638 274

E-mail: plovdiv@pimgroup.eu

 

Регионален офис Видин

Адрес: Видинул. "Дунавска" №42

Телефон: 0896 821 913

E-mail: vidin@pimgroup.eu

Партньори

Браншът In Brief

 • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

  ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6