Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

http://www.oventrop.bg

Компанията Oventrop е основана през 1851 година и днес е един от водещите производители на вентили, регулатори и системи за отоплителна и климатична техника  термостатни радиаторни вентили и глави;  вентили за хидравличен и температурен баланс; помпени групи; филтри, деаератори и вентили за нафтово стопанство; вентили за газ; вентили за питейна вода; цялостни системи за повърхностно отопление и охлаждане; тръби и фитинги за тях; цялостни системи за изграждане на соларни инсталации. 

 


Цялата продуктова гама е от над 5000 артикула. Продуктите на фирмата са награждавани ежегодно с десетки престижни награди от изложения в цял свят, както и от федералното правителство на Северен Рейн Вестфалия. Фирмата е експертен партньор на търговци, консултанти и изпълнители в индустрията. Заводите на Oventrop са базирани в провинция Северен Рейн Вестфалия, Германия, където фирмата играе важна икономическа роля. Продуктите се произвеждат само в Германия. Дъщерни фирми на компанията има в 10 държави, а търговски представителства – в над 40.

 

 

Търговското представителство в България е на пазара от над 10 години. В страната с продуктите на фирма Овентроп са изградени много големи проекти, както и хиляди частни жилища. Компанията непрекъснато обновява и разширява продуктовата си гама, за да може да задоволи и най-високите изисквания на пазара и европейските стандарти,  поддържа с партньорите си дългогодишни и ползотворни взаимоотношения, основани на честност, доверие и компетентност.

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

Адрес: гр. София 1172, ж.к. Дианабад, бул. "Г. М. Димитров", бл. 62, вх. Б, ап. 4

Телефон: 02/961 57 10

E-mail: mail@oventrop.bg

 

Представител за източна България - Красимир Ганчев, гр. Варна

Телефон: 0884 444 304

E-mail: k.ganchev@oventrop.bg

Браншът In Brief

 • GlobalFoundries разширява инженерния си екип в България

  GlobalFoundries, водеща компания в производството на чипове, разширява екипа си в България. Към момента около 250 души, основно инженери, работят за компанията в страната, като през следващите 2 години се предвижда да достигнат 350.

 • АQ Grоuр ще открие ново предприятие в Перник

  Швeдcĸият пpoизвoдитeл нa индycтpиaлни ĸoмпoнeнти АQ Grоuр щe разшири своя бизнес с инвестиция от 5 млн. eвpo. Компанията ще закупи терен за предприятие в Перник, който е с площ от 22 000 m², научи Борса.bg. Предвижда се фaбpиĸaтa дa пpoизвeждa ĸopпycи.

 • Florence Healthcare получи инвестиции в размер на 27 млн. долара

  Американската компания Florence Healthcare с офис в Белград (Сърбия), която организира документацията за клинични изследвания, като по този начин позволява дигиталната им връзка с клиентите, си подсигури нови инвестиции в размер на 27 млн. щатски долара.

 • Liebherr открива ново предприятие в Тракия икономическа зона

  Днес, 01 юли 2022г., се състоя официалното откриване на новия, трети завод на Lіеbhеrr в България, научи Борса.bg. Той се намира в Тракия икономическа зона край Пловдив. Инвестицията е на стойност над 17 млн. евро, като в тази сума е включен и трансферът.

 • Photon Energy Group изгражда соларна централа в Румъния

  Компанията Photon Energy Group, специализирана в решенията за соларна енергия и чиста вода, стартира изграждането на фотоволтаична централа с капацитет 5.7 MWp в Румъния, с което ще разшири капацитета на соларното си портфолио в страната до 32 MWp.

 • KAM отваря най-големия логистичен център в Северна Македония

  На обща площ от 60 000 m2, веригата супермаркети KAM отвори най-големия логистичен център в Северна Македония. Обектът е построен по най-новите стандарти и се намира само на няколко километра от центъра на Скопие.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6