Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

http://www.oventrop.bg

Компанията OVENTROP е основана през 1851 година и днес е един от водещите производители на вентили, регулатори и системи за отоплителна и климатична техника  термостатни радиаторни вентили и глави;  вентили за хидравличен и температурен баланс; помпени групи; филтри, деаератори и вентили за нафтово стопанство; вентили за газ; вентили за питейна вода; цялостни системи за повърхностно отопление и охлаждане; тръби и фитинги за тях; цялостни системи за изграждане на соларни инсталации. 


Цялата продуктова гама е от над 5000 артикула. Продуктите на фирмата са награждавани ежегодно с десетки престижни награди от изложения в цял свят, както и от федералното правителство на Северен Рейн Вестфалия. Фирмата е експертен партньор на търговци, консултанти и изпълнители в индустрията. Заводите на OVENTROP са базирани в провинция Северен Рейн Вестфалия, Германия, където фирмата играе важна икономическа роля. Продуктите се произвеждат само в Германия. Дъщерни фирми на компанията има в 10 държави, а търговски представителства – в над 40.

 

Търговското представителство в България е на пазара от 10 години. В страната с продуктите на фирма Овентроп са изградени много големи проекти, както и хиляди частни жилища. Компанията непрекъснато обновява и разширява продуктовата си гама, за да може да задоволи и най-високите изисквания на пазара и европейските стандарти,  поддържа с партньорите си дългогодишни и ползотворни взаимоотношения, основани на честност, доверие и компетентност.

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

Адрес: гр. София 1172, ж.к. Дианабад, бул. "Г. М. Димитров" 62, вх. Б, ап. 4

Телефон: 02/961 57 10

E-mail: mail@oventrop.bg

 

Представител за източна България - Красимир Ганчев, гр. Варна

Телефон: 0884 444 304

E-mail: k.ganchev@oventrop.bg

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6