Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

http://www.oventrop.bg

Компанията OVENTROP е основана през 1851 година и днес е един от водещите производители на вентили, регулатори и системи за отоплителна и климатична техника  термостатни радиаторни вентили и глави;  вентили за хидравличен и температурен баланс; помпени групи; филтри, деаератори и вентили за нафтово стопанство; вентили за газ; вентили за питейна вода; цялостни системи за повърхностно отопление и охлаждане; тръби и фитинги за тях; цялостни системи за изграждане на соларни инсталации. 


Цялата продуктова гама е от над 5000 артикула. Продуктите на фирмата са награждавани ежегодно с десетки престижни награди от изложения в цял свят, както и от федералното правителство на Северен Рейн Вестфалия. Фирмата е експертен партньор на търговци, консултанти и изпълнители в индустрията. Заводите на OVENTROP са базирани в провинция Северен Рейн Вестфалия, Германия, където фирмата играе важна икономическа роля. Продуктите се произвеждат само в Германия. Дъщерни фирми на компанията има в 10 държави, а търговски представителства – в над 40.

 

Търговското представителство в България е на пазара от 10 години. В страната с продуктите на фирма Овентроп са изградени много големи проекти, както и хиляди частни жилища. Компанията непрекъснато обновява и разширява продуктовата си гама, за да може да задоволи и най-високите изисквания на пазара и европейските стандарти,  поддържа с партньорите си дългогодишни и ползотворни взаимоотношения, основани на честност, доверие и компетентност.

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

Адрес: гр. София 1172, ж.к. Дианабад, бул. "Г. М. Димитров" 62, вх. Б, ап. 4

Телефон: 02/961 57 10

E-mail: mail@oventrop.bg

 

Представител за източна България - Красимир Ганчев, гр. Варна

Телефон: 0884 444 304

E-mail: k.ganchev@oventrop.bg

Браншът In Brief

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • Bosch открива нови офиси и лаборатории за 7 млн. евро в Румъния

  Немският технологичен разработчик Bosch откри нова сграда с офисно пространство и изпитвателни лаборатории към румънския си завод в Трансилвания. Инвестицията е на стойност 7 млн. евро, научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Huf Group разширява научно-изследователския си център в Румъния

  Немският производител на заключващи системи за автомобилната индустрия Huf Group премества и разширява центъра си за развитие в гр. Тимишоара, Румъния. Дружеството ще разполага с 2000 кв. м. нови офис площи в модерна сграда по проекта ISHO в града.

 • Панхим откри нов цех за екструдиране на листове за 10 млн. лева

  На 30 октомври 2019 г. Панхим откри нов цех за екструдиране на листове в производствената си база в гр. Стара Загора. Проектът е на обща стойност от 10 млн. лева и включва изграждането на нова производствена база и въвеждане на иновативна екструдираща линия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6