Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

http://www.oventrop.bg

Компанията OVENTROP е основана през 1851 година и днес е един от водещите производители на вентили, регулатори и системи за отоплителна и климатична техника  термостатни радиаторни вентили и глави;  вентили за хидравличен и температурен баланс; помпени групи; филтри, деаератори и вентили за нафтово стопанство; вентили за газ; вентили за питейна вода; цялостни системи за повърхностно отопление и охлаждане; тръби и фитинги за тях; цялостни системи за изграждане на соларни инсталации. 


Цялата продуктова гама е от над 5000 артикула. Продуктите на фирмата са награждавани ежегодно с десетки престижни награди от изложения в цял свят, както и от федералното правителство на Северен Рейн Вестфалия. Фирмата е експертен партньор на търговци, консултанти и изпълнители в индустрията. Заводите на OVENTROP са базирани в провинция Северен Рейн Вестфалия, Германия, където фирмата играе важна икономическа роля. Продуктите се произвеждат само в Германия. Дъщерни фирми на компанията има в 10 държави, а търговски представителства – в над 40.

 

Търговското представителство в България е на пазара от 10 години. В страната с продуктите на фирма Овентроп са изградени много големи проекти, както и хиляди частни жилища. Компанията непрекъснато обновява и разширява продуктовата си гама, за да може да задоволи и най-високите изисквания на пазара и европейските стандарти,  поддържа с партньорите си дългогодишни и ползотворни взаимоотношения, основани на честност, доверие и компетентност.

Oventrop GmbH & Co. KG / Овентроп

Адрес: гр. София 1172, ж.к. Дианабад, бул. "Г. М. Димитров" 62, вх. Б, ап. 4

Телефон: 02/961 57 10

E-mail: mail@oventrop.bg

 

Представител за източна България - Красимир Ганчев, гр. Варна

Телефон: 0884 444 304

E-mail: k.ganchev@oventrop.bg

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6