Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Merchant Pro

Merchant Pro

https://www.merchantpro.bg/

MerchantPro е изцяло базирана онлайн платформа за електронна търговия, разработена в помощ и на стартиращи, и на утвърдени на пазара фирми. MerchantPro предоставя богат набор от инструменти, които могат да бъдат използвани за създаване и управление на онлайн магазини и хоства онлайн магазини на нейни сървъри, така че те да могат да бъдат достъпни от трети страни – интернет потребителите.

 

MerchantPro е най-съвременна, стабилна и сигурна платформа, която гарантира бърза изработка на собствен онлайн магазин с добре оптимизиран дизайн, пригоден за онлайн продажби, и със стотици вградени функции и услуги. Тя предоставя инфраструктура за облачна е-търговия с постоянна техническа поддръжка и над 99.99% достъпност, висока гъвкавост и лесна настройка, без необходимост от технически познания.

 

MerchantPro е SaaS решение, което позволява мигновен старт за всеки бизнес, без да се налага инвестиране в техническа инфраструктура или разработка на софтуер. Платформата предлага богатство от дизайни, оптимизирани за SEO, адаптирани за мобилни устройства и с висока конверсия, което дава възможност на посетителите да пазаруват лесно и удобно от всяко мобилно или настолно устройство.

 

Клиентите на MerchantPro могат да се възползват още и от разнообразни маркетингови инструменти, като интеграция със социални мрежи, множество канали за разпространение на продуктите, имейл маркетинг услуги, вградена програмата за клиентска лоялност, разширена система за промоции и мн.др.

 

Вече над 5000 компании са се доверили на MerchantPro, а висококвалифицираният и опитен екип от специалисти на дружеството е готов да окаже пълно съдействие на всеки един клиент, при нужда от специфичен дизайн или ако желае да премине от една платформа към друга.

Merchant Pro

Телефон: 0889 943 377

E-mail: support@merchantpro.bg

Браншът In Brief

 • Сентилион с подкрепа към екипа си и благотворителни каузи

  „Завършихме 2020 г. с ясното съзнание, че Сентилион беше там, където имаха нужда от нас, и че внесохме радост в живота на хората, които работят в компанията, техните семейства и нуждаещите се от помощ деца и възрастни в България“, споделиха от компанията.

 • Чайкафарма планира изграждането на нов завод

  Чайкафарма очаква одобрение за отпускането на заем в размер на 14 млн. евро за финансиране изграждането на нов завод в близост до София. Новият завод ще позволи на Чайкафарма да увеличи производството си до 950 млн. лекарствени таблетки годишно.

 • Алкомет с инвестиция в модернизирана линия за прахово боядисване

  Алкомет инвестира 1 400 000 лв. в модернизирана линия с най-новата технология за прахово боядисване, съобщи Българска стопанска камара. С това капацитетът на линията е увеличен три пъти в сравнение с периода преди нейната модернизация.

 • Строят скоростната магистрала Градско-Прилеп в Северна Македония

  С началото на предстоящия строителен сезон ще стартира с усилено темпо изграждането на новата скоростна магистрала Градско-Прилеп в Северна Македония. Магистралата е разположена на клон D от Паневропейския транспортен коридор 10.

 • Oradea Tech Hub с програма за подкрепа на румънски стартъпи

  В края на 2020 г. румънският център за технологични стартъпи Oradea Tech Hub постави началото на преакселераторската си програма Make IT in Oradea. Пилотната инициатива от програмата на центъра е стартиращият инкубатор Bright Labs.

 • Multivac е един от „50-те лидера за устойчивост и климат“

  Multivac е единственият доставчик на решения за опаковане, който попадна сред „50-те лидера за устойчивост и климат“ (50 Sustainability & Climate Leaders). Проектът 50 Sustainability & Climate Leaders е иницииран от Bloomberg и Организацията на обединените нации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6