Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

JLAB / Джей ЛАБ ЕООД

JLAB / Джей ЛАБ ЕООД

https://jlab.bg/

Джей ЛАБ ЕООД (JLAB) е българско търговско и инженерингово дружество, развиващо дейност в сферата на заваръчните процеси и технологии. Компанията предлага пълен набор от системи и решения за механизирано, автоматизирано и роботизирано заваряване и техника за плазмено и лазерно рязане на водещия немски производител Cloos, чийто официален представител за България е JLAB.

 

Cloos вече повече от 100 години разработва, произвежда и доставя иновативни високоефективни решения за над 40 страни по света. Със серията QINEO – машините от ново поколение за ръчно и автоматизирано заваряване и рязане, и QIROX – роботизираните заваръчни системи, продуктовата гама на компанията обхваща целия спектър от технологии за електродъгово заваряване. Портфолиото от продукти включва още интелигентен софтуер, сензорни решения и технологии за безопасност, които изцяло покриват нуждите и изискванията на клиентите.

 

JLAB предоставя на пазара у нас пълен инженеринг, интеграция, консултации, обучения и гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички машини, системи и решения на Cloos. Българското дружество разполага с екип от компетентни, висококвалифицирани и опитни експерти в областта на заваряването, които са готови да окажат професионално съдействие на своите клиенти от началото до края – от избора на най-подходящото оборудване, през неговата интеграция в производствената среда и обучението за работа с него, до поддръжката.   

JLAB / Джей ЛАБ ЕООД

Адрес: София 1505, ул. „Подуенска“ 8

Телефон: 0898 825 761

E-mail: office@jlab.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Екипът на АК Магнит участва в две спортни събития с кауза

  На 17 октомври трима служители на АК Магнит бяха сред участниците в състезанието за планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън. На 18 октомври 2020 г. деветима представители на компанията показаха своите умения в бягането на Postbank Business Run.

 • Браншовите организации от сектор „Строителство“ проведоха среща

  Работна среща между браншовите организации в сектор „Строителство“ се проведе в сградата на Съюза на архитектите в България. На събитието бе дискутирано и създаването на консултативен съвет на организациите от сектор „Строителство“.

 • GDELS ще си сътрудничи с български компании

  General Dynamics European Land Systems е направила предложение към българското Министерство на отбраната за техническо решение, използвано и от други съюзници в НАТО, както и е отправила предложение за индустриално сътрудничество.

 • Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите

  „Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите, който тази година се проведе под надслов „Ценности в действие“. В рамките на кампанията нашите колеги отново се обърнаха към организационните и личностни ценности“, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • Северна Македония ще получи финансиране за жп линии от ЕК

  В рамките на своя Икономически и инвестиционен план за Западните Балкани Европейската комисия (ЕК) ще финансира изграждането на нова железопътна инфраструктура и реконструкцията на съществуващи жп линии в Северна Македония.

 • Сърбия с план за съоръжения за отпадъци и пречистване на води

  Министерството на опазването на околната среда на Сърбия е изготвило проектно-техническа документация за изграждането на 29 пречиствателни станции за отпадъчни води и 11 общински съоръжения за преработка на отпадъци.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6