Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

HRS Bulgaria

HRS Bulgaria

hrs-bg.com

HRS Bulgaria е българска агенция за подбор и администриране на кадри, основана преди 10 години с мисията да свързва хората и бизнеса, да им помага като ги консултира и развива до най-добри резултати.

 

Сертифицираните специалисти по подбор на кадри на HRS Bulgaria използват последните тенденции при оценяването на служители, превеждайки ги през стъпките от търсене до намиране и започване на нова работа. Те подготвят и консултират всеки кандидат за актуалното състояние на пазара на труда и за очаквано бъдещо заплащане, спрямо опита и уменията на кандидата.

 

HRS Bulgaria предлага работни позиции в широк спектър от индустрии в средни предприятия и международни компании на територията на България. Работи както в частния, така и в публичния сектор, търсейки непрекъснато роли за постоянни и временни назначения. Може да разчитате, че HR консултантите на агенцията ще ви помогнат да откриете мечтаната работа независимо от сферата на интерес.

 

HRS Bulgaria всяка година е победител в различни категории награди, отличавайки я в различни сфери от подбора на кадри.

 

Агенцията има специализиран екип от сертифицирани консултанти, които извършват подбор само за инженерни и технически позиции. За кандидатите това е удобство, тъй като говорят „на един език“ с професионалисти, които имат широк поглед върху пазара на труда в сферата.

 

Специалистите на HRS Bulgaria се гордеят с активна история, в която са подпомогнали множество организации и са разширили екипите на установени световни компании. Вашият бизнес може да разчита на пълна гама от услуги в областта на човешките ресурси – наемането и отдаването на персонал, администрация, ТРЗ и психометрични анализи.

 

Екипът на HRS Bulgaria се стреми да опознава културата на компанията и подхожда с гъвкавост спрямо желанията и целите на всеки партньор. Персоналните решения и навременната реакция са само малка част от установения модел на работа на агенцията. Човекът е неизменен елемент от нейната визия и отношението към всеки кандидат се води от взаимно доверие, качествена консултация и обективна обратна връзка.

 

„В HRS вярваме, че подходящата работа може да преобрази живота на един човек и правилният човек може да трансформира бизнеса.“

HRS Bulgaria

Адрес: София, ул. „Юнак“ 11-13, ет. 2
Телефон: 02/419 14 14
E-mail: info@hrs-bg.com

Адрес:
Пловдив, ул. „Неофит Рилски“ 14
Телефон:
032/33 12 91

Обяви за работа от HRS Bulgaria

Браншът In Brief

 • Международна делегация посети предприятия на ФЕРО Инвест

  Делегация от 30 души от организации и институции в областта на енергетиката, енергийната ефективност, енергийния преход, зелената енергия и опазването на околната среда от Франция, Австрия, Швейцария, Словения, Румъния, България, Украйна.

 • Delgaz Grid ще инвестира в електро и газоразпределителните мрежи

  Румънският дистрибутор на електроенергия и природен газ Delgaz Grid, член на германската група E.ON, планира да инвестира около 2.2 милиарда евро в мрежите, които управлява, до 2030 г. Това научи Ботрса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Софтуерната компания Ampeco ще разшири пазарните си позиции

  В края на януари т.г.българската компания Ampeco, която предоставя цялостни софтуерни решения за доставчиците на услуги за зареждане на електрически превозни средства, обяви, че е получила финансиране в размер на 13 млн. долара в рунд от Серия А.

 • Първият плаващ соларен парк в Монтана ще заработи до 4 години

  Πъpвият плaвaщ coлapeн пapĸ в Бългapия мoжe дa зapaбoти дo 4 гoдини. Toй щe ce нaмиpa нa тepитopиятa нa язoвиp Oгocтa. Пъpвoнaчaлнo плaнoвeтe ca били тoзи пapĸ дa бъдe c мoщнocт oĸoлo 1 GW, нo в ĸpaйнa cмeтĸa мoщнocттa щe бъдe мeждy 500 и 800 MW, научи Борса.bg.

 • Завърши строежът на ПСПВ в Шумен

  Строежът на пречиствателната станция за питейни води за водоснабдителната система на Шумен е напълно завършен, научи Борса.bg от БТА. Това съобщи инж. Дочко Дочев, който осъществява надзора на станцията и изпълнението на Лот 2.

 • В Русе стартира строежът на разпределителен център на Антон Вилл

  В гр. Русе започна изграждането на нов разпределителен център на фирмата производител на дамски облекла от естествени и синтетични тъкани Антоан Вилл, научи Борса.bg от БТА. Сградата се очаква да бъде на площ от около 1200 m².

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6