Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

DTS – Цифрови Преносни Системи ООД

DTS – Цифрови Преносни Системи ООД

http://www.dts-ups.com/

DTS – „Цифрови Преносни Системи” ООД е частна производствена инженерингова фирма с предмет на дейност дистрибуция, инженеринг и сервиз на непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS), синхронни комутатори (ATS), филтри за хармоници, соларни инвертори и др.

                                                

Компанията е с над 25-годишна история, а през 1995 г. открива ново направление в дейността си в областта на системите за автономно електрозахранване, което впоследствие се доразвива в следните де визии:

 - Дистрибуция на ексклузивна основа, инженеринг и сервиз на непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS), синхронни комутатори (ATS), филтри за хармоници и соларни инвертори, всички от портфолиото на френско-италианския производител Socomec;

 - Доставка на автоматични прекъсвачи с лят корпус, DIN модулна защита, контактори и въздушни автоматични прекъсвачи на японската компания Terasaki;

 - Доставка, инженеринг и сервиз на стабилизатори на напрежение на италианския производител GTec;

 - Дистрибуция, инженеринг и сервиз на дизелгенератори на италианския производител VISA S.p.a.;

 - Инженеринг на радиорелейни системи;

 - Доставка на батерии тип VRLA от английския производител Ultracell.

 

DTS е стабилен, доверен и предпочитан партньор за десетки компютърни и телекомуникационни компании, както и за голям брой електротехнически и строителни фирми. Компанията реализира престижни проекти за държавната администрация, банковия и застрахователния сектор, търговията, индустрията, медицината, транспорта и услугите и др.

 

Фирмата залага на високо качество и надеждност на предлаганите продукти и услуги, съчетани с атрактивни търговски условия, коректност и професионализъм.

DTS – Цифрови Преносни Системи ООД

Адрес: София, Бизнес Център Сердика, бул. "Акад. Иван Гешов" 2E, сграда 1, ет.1, офиси 109 и 110

Телефон: 02/441 22 71; 0999 400 121; 0888 111 312

E-mail: dts@dts.bg

Партньори

Промоционални предложения от DTS – Цифрови Преносни Системи ООД

  • Модулен UPS

   Модулен UPS

   Модулното UPS решение MODULYS XS е подходящо за всички Ваши приложения! Доверете се на предложението на DTS – „Цифрови преносни системи“ и си гарантирайте непрекъснато електрозахранване и висока ефективност!

   Промоцията е валидна

   от 11.10.2022 г. до 28.02.2023 г.
  • UPS устройства и системи

   UPS устройства и системи

   Фирма DTS - Цифрови преносими системи предлага богато разнообразие на UPS системи от ново поколение. А сега можете да се възползвате с до 25% намаление на висококачествени продукти!

   Промоцията е валидна

   от 06.10.2022 г. до 28.02.2023 г.
  • UPS устройства GTEC

   UPS устройства GTEC

   Търсите интелигентно решение при спиране на захранването и колебания в напрежението! Спрете да търсите и започнете да избирате! Вижте огромното разнообразие UPS-и GTEC, които предлага DTS — „Цифрови преносни системи“.

   Промоцията е валидна

   от 08.09.2022 г. до 28.02.2023 г.

Браншът In Brief

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6