Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

3dbgprint

3dbgprint

http://3dbgprint.com/bg/

3dbgprint е българска компания, развиваща дейност в областта на 3D принтирането. Тя е официален представител за България на немския технологичен лидер 3Dfactories и на холандския – Builder.

 

3dbgprint предлага най-новата технология за професионалисти и любители – висококачествени, лесни за ползване 3D принтери, включително 3D индустриални принтери, предназначени за създаване на реални триизмерни обекти. Към продуктовата гама на фирмата спадат още 3D писалки, 3D скенери, голямо разнообразие от консумативи и резервни части.

 

Фирмата е специализирана както в 3D принтирането, така и в 3D моделирането, 3D сканирането и 3D обучението, включващо консултации, обучения и демонстрации, разясняващи в детайли 3D технологията – от 3D моделирането и 3D сканирането, модификацията и персонализацията на 3D модели, до самото 3D принтиране с последващата обработка на обектите, наред с представянето на софтуера, технологиите и машините.

 

3dbgprint разполага с висококвалифициран екип от професионалисти, които осигуряват на клиентите добро и качествено обслужване и с готовност посрещат техните специфични нужди и изисквания. 

3dbgprint

Адрес: София 1407, кв. Южен парк, ул. „Сердикийски събор”, бл. 27, партер

Телефон: 0889 101 327

E-mail: office@3dbgprint.com, 3dbgprint@mail.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Теси е на осмо място сред най-големите фирми в Шумен и Търговище

  Теси зае осмо място сред Топ 100 на най-големите компании в Шумен и Търговище. „През 2018 г. Теси регистрира приходи от 124 401 000 лв., което е с 6.41% повече спрямо 2017 г., когато компанията отчете приходи от 116 906 000 лв.“, коментираха от Теси.

 • Луфтханза получи сертификат за инвестиции

  Луфтханза Техник София е сред четирите компании, които получиха сертификат за инвестиции клас „А“, издаден по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Авиоремонтното дружество ще изпълни проект за разширение на своята база в гр. София.

 • ЧЕЗ ЕСКО изгражда фотоволтаична централа за Аурубис България

  ЧЕЗ ЕСКО България и фирма Аурубис България сключиха договор за изграждането на фотоволтаична централа с мощност от 10 MWh за собствено потребление. Централата ще бъде монтирана на площадка в медодобивния завод на Аурубис България в Средногорието.

 • Северна Македония с мащабен проект за пътни ремонти

  Министерството на транспорта и комуникациите на Северна Македония обяви търг за строителството и рехабилитацията на местни улици и пътища в 17 общини. Това е първата част от проекта, в която са включени 28 улици с обща дължина от 23.6 km.

 • Строят нови съоръжения в община Инджия, Сърбия

  Предстои изграждането на няколко нови съоръжения в Община Инджия, Сърбия. През последните три години са сключени споразумения с 11 компании, закупили площи в индустриалната зона, част от които вече стартираха своята дейност.

 • Дънди Прешъс Металс с рекордни добиви на злато

  Дънди Прешъс Металс отчете високи резултати през второто тримесечие на 2020 г. Производството на злато възлиза на 81 365 унции в концентрат. От двата рудника „Челопеч“ и „Ада тепе“ са добити общо близо 800 хил. тона руда, което е 55% растеж на годишна база.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6