Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

3dbgprint

3dbgprint

http://3dbgprint.com/bg/

3dbgprint е българска компания, развиваща дейност в областта на 3D принтирането. Тя е официален представител за България на немския технологичен лидер 3Dfactories и на холандския – Builder.

 

3dbgprint предлага най-новата технология за професионалисти и любители – висококачествени, лесни за ползване 3D принтери, включително 3D индустриални принтери, предназначени за създаване на реални триизмерни обекти. Към продуктовата гама на фирмата спадат още 3D писалки, 3D скенери, голямо разнообразие от консумативи и резервни части.

 

Фирмата е специализирана както в 3D принтирането, така и в 3D моделирането, 3D сканирането и 3D обучението, включващо консултации, обучения и демонстрации, разясняващи в детайли 3D технологията – от 3D моделирането и 3D сканирането, модификацията и персонализацията на 3D модели, до самото 3D принтиране с последващата обработка на обектите, наред с представянето на софтуера, технологиите и машините.

 

3dbgprint разполага с висококвалифициран екип от професионалисти, които осигуряват на клиентите добро и качествено обслужване и с готовност посрещат техните специфични нужди и изисквания. 

3dbgprint

Адрес: София 1407, кв. Южен парк, ул. „Сердикийски събор”, бл. 27, партер

Телефон: 0889 101 327

E-mail: office@3dbgprint.com, 3dbgprint@mail.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Програма за подобряване на градската среда обяви Столична община

  Столична община обяви старта на програмата за реализация на проекти за подобряване на градската среда „София избира“, чиято цел е да насърчи прякото участие на граждани и организации в предлагането на проекти и разпределението на бюджета на общината.

 • SUSE открива инженерен и иновационен хъб в България

  Най-голямата независима организация, разработваща решения с отворен код – SUSE, ще инвестира в нов инженерен и иновационен хъб в България. Центърът ще бъде разположен в София и по план ще започне да функционира изцяло в следващите 6 месеца.

 • ЧЕЗ Разпределение България получи „Зелен Оскар“

  ЧЕЗ Разпределение България получи наградата „Зелен Оскар“ в конкурса на b2b Media „Най-зелените компании в България“. Дружеството спечели трето място в категория „Енергетика, воден сектор“ за своята политика за опазване на околната среда и биоразнообразието.

 • Екипът на Фесто Производство ще участва на Postbank Business Run

  Представители на Фесто Производство ще вземат участие в тазгодишното седмо издание на маратона Postbank Business Run, научи Борса.bg от компанията. Състезанието ще се проведе на територията на Бизнес Парк София, а стартът е в 10:00 ч.

 • Румен Радев връчи Награда „Джон Атанасов“ за 2020 г.

  На 5 октомври 2020 г. президентът Румен Радев приветства на церемония тазгодишните лауреати в президентската инициатива Награда „Джон Атанасов“, съобщиха от Президентството. Носител на голямата Награда „Джон Атанасов“ е д-р Златко Минев.

 • Сърбия продължава развитието на индустриалната зона в Лесковац

  Продължава развитието на индустриалната зона в град Лесковац. Осигурени са 13.5 млн. динара за строителството на част от дъждовната канализационна система с дължина от 220 m. Строителните дейности трябва да бъдат финализирани в срок от 2 месеца и половина.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6