Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

3В Електроника ООД

3В Електроника ООД

www.3v-smt.com

3В Електроника ООД е утвърдена българска компания, специализирана във вноса и доставката на продукти и професионални услуги в областта на електрониката и други свързани с нея индустрии.

 

Фирмата е официален дистрибутор на Henkel Adhesive Electronic Material за България – водещ световен производител на специализирани материали за асемблиране на полупроводникови елементи, печатни платки и модерни решения за спояване.  

 

3В Електроника предлага широката продуктова гама на Henkel Elektronic Materials от добре известните търговски марки на компанията: Loctite, Multicore, Ablestik, Hysol, Eccobond, Stycast, E&C (Acheson), Technomelt (Macromelt). Богатият асортимент на компанията включва:

 - Материали за спояване: спояващи пасти, тинол, припои, флюсове, почистващи химикали;

 - Аксесоари за спояване: ширмовки, маски за спояване, писалки с флюс;

 - Монтажни лепила: лепила за повърхностен монтаж, електропроводими и изолационни;

 - Течности (лакове, смоли, силикони) за: защитни покрития, заливане, капсулиране, уплътняване, underfills (за BGA и CSP);

 - Мастилa & покрития: електропроводими и изолационни;

 - Термопроводими материали: грес, паста и филми;

 - Die attach лепила: паста, филми, Wafer backside покрития;

 - Формовъчни смеси: за формоване под ниско налягане.

 

3В Електроника разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, които осигуряват на клиентите добро и качествено обслужване, съобразявайки се с техните специфични нужди и изисквания.

3В Електроника ООД

Адрес: София 1618, ул. Горица 6

Телефон: 02/986 52 81

E-mail: office@3v-smt.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Теси е на осмо място сред най-големите фирми в Шумен и Търговище

  Теси зае осмо място сред Топ 100 на най-големите компании в Шумен и Търговище. „През 2018 г. Теси регистрира приходи от 124 401 000 лв., което е с 6.41% повече спрямо 2017 г., когато компанията отчете приходи от 116 906 000 лв.“, коментираха от Теси.

 • Луфтханза получи сертификат за инвестиции

  Луфтханза Техник София е сред четирите компании, които получиха сертификат за инвестиции клас „А“, издаден по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Авиоремонтното дружество ще изпълни проект за разширение на своята база в гр. София.

 • ЧЕЗ ЕСКО изгражда фотоволтаична централа за Аурубис България

  ЧЕЗ ЕСКО България и фирма Аурубис България сключиха договор за изграждането на фотоволтаична централа с мощност от 10 MWh за собствено потребление. Централата ще бъде монтирана на площадка в медодобивния завод на Аурубис България в Средногорието.

 • Северна Македония с мащабен проект за пътни ремонти

  Министерството на транспорта и комуникациите на Северна Македония обяви търг за строителството и рехабилитацията на местни улици и пътища в 17 общини. Това е първата част от проекта, в която са включени 28 улици с обща дължина от 23.6 km.

 • Строят нови съоръжения в община Инджия, Сърбия

  Предстои изграждането на няколко нови съоръжения в Община Инджия, Сърбия. През последните три години са сключени споразумения с 11 компании, закупили площи в индустриалната зона, част от които вече стартираха своята дейност.

 • Дънди Прешъс Металс с рекордни добиви на злато

  Дънди Прешъс Металс отчете високи резултати през второто тримесечие на 2020 г. Производството на злато възлиза на 81 365 унции в концентрат. От двата рудника „Челопеч“ и „Ада тепе“ са добити общо близо 800 хил. тона руда, което е 55% растеж на годишна база.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6