Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

3В Електроника ООД

3В Електроника ООД

www.3v-smt.com

3В Електроника ООД е утвърдена българска компания, специализирана във вноса и доставката на продукти и професионални услуги в областта на електрониката и други свързани с нея индустрии.

 

Фирмата е официален дистрибутор на Henkel Adhesive Electronic Material за България – водещ световен производител на специализирани материали за асемблиране на полупроводникови елементи, печатни платки и модерни решения за спояване.  

 

3В Електроника предлага широката продуктова гама на Henkel Elektronic Materials от добре известните търговски марки на компанията: Loctite, Multicore, Ablestik, Hysol, Eccobond, Stycast, E&C (Acheson), Technomelt (Macromelt). Богатият асортимент на компанията включва:

 - Материали за спояване: спояващи пасти, тинол, припои, флюсове, почистващи химикали;

 - Аксесоари за спояване: ширмовки, маски за спояване, писалки с флюс;

 - Монтажни лепила: лепила за повърхностен монтаж, електропроводими и изолационни;

 - Течности (лакове, смоли, силикони) за: защитни покрития, заливане, капсулиране, уплътняване, underfills (за BGA и CSP);

 - Мастилa & покрития: електропроводими и изолационни;

 - Термопроводими материали: грес, паста и филми;

 - Die attach лепила: паста, филми, Wafer backside покрития;

 - Формовъчни смеси: за формоване под ниско налягане.

 

3В Електроника разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, които осигуряват на клиентите добро и качествено обслужване, съобразявайки се с техните специфични нужди и изисквания.

3В Електроника ООД

Адрес: София 1618, ул. Горица 6

Телефон: 02/986 52 81

E-mail: office@3v-smt.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Програма за подобряване на градската среда обяви Столична община

  Столична община обяви старта на програмата за реализация на проекти за подобряване на градската среда „София избира“, чиято цел е да насърчи прякото участие на граждани и организации в предлагането на проекти и разпределението на бюджета на общината.

 • SUSE открива инженерен и иновационен хъб в България

  Най-голямата независима организация, разработваща решения с отворен код – SUSE, ще инвестира в нов инженерен и иновационен хъб в България. Центърът ще бъде разположен в София и по план ще започне да функционира изцяло в следващите 6 месеца.

 • ЧЕЗ Разпределение България получи „Зелен Оскар“

  ЧЕЗ Разпределение България получи наградата „Зелен Оскар“ в конкурса на b2b Media „Най-зелените компании в България“. Дружеството спечели трето място в категория „Енергетика, воден сектор“ за своята политика за опазване на околната среда и биоразнообразието.

 • Екипът на Фесто Производство ще участва на Postbank Business Run

  Представители на Фесто Производство ще вземат участие в тазгодишното седмо издание на маратона Postbank Business Run, научи Борса.bg от компанията. Състезанието ще се проведе на територията на Бизнес Парк София, а стартът е в 10:00 ч.

 • Румен Радев връчи Награда „Джон Атанасов“ за 2020 г.

  На 5 октомври 2020 г. президентът Румен Радев приветства на церемония тазгодишните лауреати в президентската инициатива Награда „Джон Атанасов“, съобщиха от Президентството. Носител на голямата Награда „Джон Атанасов“ е д-р Златко Минев.

 • Сърбия продължава развитието на индустриалната зона в Лесковац

  Продължава развитието на индустриалната зона в град Лесковац. Осигурени са 13.5 млн. динара за строителството на част от дъждовната канализационна система с дължина от 220 m. Строителните дейности трябва да бъдат финализирани в срок от 2 месеца и половина.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6