Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Сименс ЕООД, направление Сградни технологии

Сименс ЕООД, направление Сградни технологии

https://www.siemens.com/businesses/bg/bg

Сименс ЕООД е дъщерна фирма на концерна Siemens – глобален лидер в областта на електрониката и електротехниката.  Направлението Сградни технологии на Сименс е световен доставчик на ефективни системни решения и висококачествени продукти за техническата инфраструктура и сигурност на сградите.

 

Богатото продуктово портфолио на Сименс, Сградни технологии включва регулиращи продукти и системи за управление и мониторинг на сгради, осветление и изграждане на ОВК инсталации; системи за сградна автоматизация; цялостни решения за абонатни станции и горивна автоматика; интелигентни продукти и системи за управление на електрическите инсталации в къщи и/или сгради от серията GAMMA; продукти, системи и решения за пожарна безопасност и сигурност, системи за визуализация и др.

 

Екипът от висококвалифицирани специалисти, основавайки се на познания и богат опит от различни области, внедрява разнообразни продукти, ефективни решения и системи на клиентите.

Сименс ЕООД, направление Сградни технологии

Адрес: София 1309, ул. „Кукуш” 2

Телефон: 02/811 51 34; 02/811 53 28

E-mail: bt.bg@siemens.com

Браншът In Brief

 • Румъния ще подкрепи финансово производствени компании

  Румъния ще уведоми Европейската комисия за увеличаването на схемата си за държавна помощ за производствените индустрии в страната от 150 милиона евро годишно на 500 милиона евро годишно и удължаването ѝ от две години (2022-2023) на четири години до 2025 г. Това научи BalkanEngineer.com от Romania-insider.com.

 • Производителят на ски Amer Sports строи втори завод в България

  Един от най-големите производители на ски оборудване в света, австрийската компания Amer Sports, ще строи нов завод в България, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Управителят на Амер Спортс България Ивайло Петров обяви новината.

 • На 29 март ще се проведе Green Energy в ИЕЦ

  По време на тазгодишното издание на Архитектурно-строителна седмица за първи път ще се състои и специализираната изложение Green Energy с фокус върху енергийната ефективност, съобщиха за Борса.bg от Интер Експо Център (ИЕЦ).

 • OBB Rail Cargo Group отваря клон в Сърбия

  OBB Rail Cargo Group (RCG) основа ново дъщерно дружество в Белград, Сърбия. С откриването на Cargo Carrier – Southeast d.o.o., Сърбия стана 13-ата страна в Европа, в която RCG предлага устойчив железопътен товарен транспорт със собствен персонал и локомотиви.

 • Магнамехатроникс ще инвестира 40 млн. евро в нов завод в Щип

  Компанията Магнамехатроникс, която проектира, разработва и произвежда автомобилни системи, модули и компоненти, отваря нова фабрика в зоната за технологично-индустриално развитие на гр. Щип, Северна Македония, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Автомобилното производство постави нов рекорд в Румъния

  Според данни на ACAROM, през 2022 г. общото производство на Dacia и Ford надхвърли 500 000 автомобила за първи път, което означава нов рекорд за Румъния, научи Борса.bg от BalkanEnineener.com. Спрямо миналата година увеличението е с над 80 000 броя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6