Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Сименс ЕООД, направление Сградни технологии

Сименс ЕООД, направление Сградни технологии

https://www.siemens.com/businesses/bg/bg

Сименс ЕООД е дъщерна фирма на концерна Siemens – глобален лидер в областта на електрониката и електротехниката.  Направлението Сградни технологии на Сименс е световен доставчик на ефективни системни решения и висококачествени продукти за техническата инфраструктура и сигурност на сградите.

 

Богатото продуктово портфолио на Сименс, Сградни технологии включва регулиращи продукти и системи за управление и мониторинг на сгради, осветление и изграждане на ОВК инсталации; системи за сградна автоматизация; цялостни решения за абонатни станции и горивна автоматика; интелигентни продукти и системи за управление на електрическите инсталации в къщи и/или сгради от серията GAMMA; продукти, системи и решения за пожарна безопасност и сигурност, системи за визуализация и др.

 

Екипът от висококвалифицирани специалисти, основавайки се на познания и богат опит от различни области, внедрява разнообразни продукти, ефективни решения и системи на клиентите.

Сименс ЕООД, направление Сградни технологии

Адрес: София 1309, ул. „Кукуш” 2

Телефон: 02/811 51 34; 02/811 53 28

E-mail: bt.bg@siemens.com

Браншът In Brief

 • София е на шесто място в света по оптимизиране на водата

  София е на второ място за Западна и Източна Европа и на шесто място в света по Индекса за оптимизиране на водата (The 2021 Water Optimisation Index), изпреварвайки градове като Лондон и Копенхаген, научи Борса.bg от съобщение на Софийска вода.

 • Румъния и Молдова строят тръбопроводи за питейна вода

  Румъния и Република Молдова подписаха споразумение за изграждането на водопроводи, които да минават под р. Прут, част от която служи за тяхна граница. Целта на проекта е снабдяването на няколко района в Молдова с питейна вода от румънския окръг Яш.

 • Groschopp ще произвежда електродвигатели и роботи в Сърбия

  Groschopp планира да започне производство на електродвигатели и роботи с приложение в индустрията край гр. Топола, Сърбия. Очаква се предприятието да бъде на стойност от няколко милиона евро и да наеме голям брой служители със средно и висше образование.

 • България и Испания в партьорство за развитие на инфраструктурата

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов и посланикът на Кралство Испания в България Н. Пр. Алехандро Поланко разгледаха възможности за сътрудничество при развитието на пътна и ВиК инфраструктура.

 • България ще съдейства за откриването на авиолиния София – Скопие

  По време на среща в българското Министерство на транспорта и съобщенията представители на различни авиопревозвачи бяха уведомени, че България ще съдейства максимално бързо за откриване на самолетна линия между столиците София и Скопие.

 • 94 кандидатури са подадени за „Наградите на БАИТ“ за 2021 г.

  Общо 94 регистрации от личности, компании и институции бяха направени до крайния срок за участие в „Наградите на БАИТ“ за 2021 г. С 22 кандидатури като най-оспорвана категория се очертава „Успешен български ИКТ продукт/услуга“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6