Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ю Ес Пи България ЕООД

Ю Ес Пи България ЕООД

https://usp-bg.eu/

Ю Ес Пи България ЕООД е новосъздадена българска компания, специализирана в търсене и предлагане на устойчиви инженерни системи и решения в областта на отводняването и пречистването на сгради и градска среда. Дружеството предоставя богата продуктова гама, както и добри и природосъобразни практики от доказани международни производители, с приложение в ландшафтната архитектура, административните, търговските, индустриалните и жилищните сгради.

 

Портфолиото от продукти и системи на фирмата включва тръби, отводнителни улеи, точкови сифони, точкови оттоци, ревизионни капаци за достъп, воронки, системи за защита корените на дървета и др.

 

Продуктовите предложения и технически решения в портфолиото на Ю Eс Пи България напълно отговарят на критериите за екологосъобразност и се базират на старателно проучване, подбор и работа с утвърдени доставчици в сферата на повърхностното отводняване и ВиК системите.

 

Компанията разполага с екип от висококвалифицирани, опитни специалисти, които са на пълно разположение на всеки един клиент при нужда от техническа помощ и компетентно обслужване при избора на най-подходящо градоустройствено решение или система.

Ю Ес Пи България ЕООД

Адрес: София, ж.к. Градина, бл. 18А

Телефон: 0888 754 484

E-mail: info@usp-bg.eu

Партньори

Браншът In Brief

 • Екипът на АК Магнит участва в две спортни събития с кауза

  На 17 октомври трима служители на АК Магнит бяха сред участниците в състезанието за планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън. На 18 октомври 2020 г. деветима представители на компанията показаха своите умения в бягането на Postbank Business Run.

 • Браншовите организации от сектор „Строителство“ проведоха среща

  Работна среща между браншовите организации в сектор „Строителство“ се проведе в сградата на Съюза на архитектите в България. На събитието бе дискутирано и създаването на консултативен съвет на организациите от сектор „Строителство“.

 • GDELS ще си сътрудничи с български компании

  General Dynamics European Land Systems е направила предложение към българското Министерство на отбраната за техническо решение, използвано и от други съюзници в НАТО, както и е отправила предложение за индустриално сътрудничество.

 • Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите

  „Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите, който тази година се проведе под надслов „Ценности в действие“. В рамките на кампанията нашите колеги отново се обърнаха към организационните и личностни ценности“, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • Северна Македония ще получи финансиране за жп линии от ЕК

  В рамките на своя Икономически и инвестиционен план за Западните Балкани Европейската комисия (ЕК) ще финансира изграждането на нова железопътна инфраструктура и реконструкцията на съществуващи жп линии в Северна Македония.

 • Сърбия с план за съоръжения за отпадъци и пречистване на води

  Министерството на опазването на околната среда на Сърбия е изготвило проектно-техническа документация за изграждането на 29 пречиствателни станции за отпадъчни води и 11 общински съоръжения за преработка на отпадъци.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6