Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Юроком 2000 ООД

Юроком 2000 ООД

http://www.eurocom2000.net/

Юроком 2000 ООД оперира в областта на отоплителните, водопроводни и канализационни системи и инсталации. Дружеството е с утвърдени позиции на комплексен доставчик на инфраструктурни системи за водопровод и канализация и сградни системи за водопровод, канализация и отопление. През последните години, с бързи темпове компанията успява да доразвие дистрибуторската си мрежа и до най-отдалечените части на страната.

 

Юроком 2000 се грижи за най-ценния капитал във фирмата – служителите, осигурявайки им отлични условия за професионална и лична реализация. Екипът от специалисти е в непрекъсната комуникация с клиентите, за да им съдейства и отговори своевременно на техните нужди, предоставяйки им полезна информация за всички нововъведения на пазара.

 

Фирмата е изградила трайни и стабилни партньорски взаимоотношение с множество водещи европейски фирми производители, предлагащи най-новите и качествени продукти за водопроводни, канализационни и отоплителни системи и инсталации.

Юроком 2000 ООД

Централен офис с магазин

Адрес: София 1172, ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 1 (до хотел Диана)

Телефон: 02/800 50 00

E-mail: sales@eurocom2000.net

 

Офис със складова база

Адрес: София 1225, кв. Орландовци, ул. Нешо Бончев 26

Телефон: 02/800 50 65

E-mail: i.nikodimov@eurocom2000.net

Партньори

Браншът In Brief

 • Производител на турбокомпресори отваря втора фабрика в Сърбия

  Производителят на турбокомпресори MEI TA Europe започна изграждането на втората си фабрика в гр. Обреновац, окръг Белград, Сърбия. Новото производствено съоръжение ще заема площ от 50 000 кв.м, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Македония ще инвестира 270 млн. евро в пътната си мрежа

  Република Македония ще инвестира общо 270 млн. евро за строителство, реконструкция и обновяване на 60 пътни участъка с обща дължина 800 km. Това съобщи македонският премиер Зоран Заев, който представи стратегията и намеренията на правителството.

 • Bosch инвестира 25 млн. евро в нов център в Румъния

  Германката група Bosch, международен лидер в областта на оборудването за промишлеността и бита, започна изграждането на нов инженерингов център в Клуж-Напока, Централна Румъния. Инвестиционният проект е на стойност 25 млн. евро, научи Борса.bg.

 • MV Invest ще строи фабрика в град Зренянин, Сърбия

  Сръбската компания MV Invest планира да инвестира 600 000 евро в строителството на фабрика за сглобяеми конструкции в град Зренянин, Северна Сърбия, информираха за Борса.bg от BalkanEngineer.com. Очаква се строителните работи да започнат през май.

 • BHTC ще разшири производството си в Божурище

  Немската компания BHTC, производител на климатични системи за автомобилната индустрия, отбелязва 5 години от присъствието си на българския пазар. През 2018 г. BHTC планира да увеличи производствения си капацитет с пета поточна линия.

 • Германска аудио компания ще инвестира в Румъния

  Германската компания Sennheiser, един от водещите световни производители на микрофони, слушалки и безжични трансмисионни системи, обяви своите планове за изграждането на нова фабрика в Брашов, Румъния.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6